Burcuoztrkk 8 haftalık hamileyim gece burun tıkanıklıgımdan zor uyumustum bugun 3 de kalktım hemen yemek yedım off bebegım bu sekılde gelısemıcek dıye korkuyorum ama elımde degıl boyle durum yasayan varmı
Yonca88 Burcuoztrkk ilk 3 ay uykuyla besleniyor merak etmeyin şimdi uyuyun bebek o kadar sakin olur diyorlar 🤗 17+6 dayım gece kaç kez uyandığımı bende bilmiyorum 🤦♀️ Öğlenden aşağı kalkmazdım oysaki 7 de uyanıyorum artık 🤷♀️
tomurcukannesi Burcuoztrkk çook normal canm ben normalde 8 saatten fazla uyuyamammbünyem öyle alışık. Ama ilk 2-3 ay ful uyudum diyebilirm hem akşam 8-9 dedimmi uykum geliyodu hemde sabah uyansam bile çok rahat geri uyuyodum yataktan 2-3 te çıkıyodum çıkmasam daha uyurdumda yani😄
Devrim Burcuoztrkk Bende deli gibi uyuyordum ilk aylarda 6.7.ayda uykusuzluktan ölecektim artık ne gece ne gündüz ağırlardan uyuyamıyordum kafayı yiyecektim .Son ayımdayım 2 haftadır yine bir uyku hali anlatamam ama gündüz geliyor uykum gece gelmiyor uyumaktan yoruldum :)
mucizem61 tadını çıkar cnm 21 haftaligim hiç uyuyamiyorum ne gece ne gündüz bi doğru şuan o senin depolarından besleniyor bebeği besleyemiyom diyede sakin üzülme
istanbulluanne mucizem61 Bende 20. Haftayi bitircem insalh 2 güne canm neden uyuamıyorsun ki . Ben gayet güzel uyuyorum 😀 hatta bu gun 2de uyandm bayağı.
mucizem61 istanbulluanne ah ne guzel vallah sıcak biryandan ayıptır soylemesi saat başı tuvalet molası uyuyamiyom 😢😢😢
Aybukealtintas Burcuoztrkk valla o zamanlar da ben aksam 12 gibi uyuyup ögleden sonra 4.5 gibi kalkıyodum
EceAydn Burcuoztrkk hiç bişey olmazz hatta bana bol bol uyuyun diyorlardı bende sinirleniyordum meğer haklılarmış 😁 Şimdi 21. Haftadayız her sabah saat 7 gibi bir tekmelemeye başlıyor ki kalkmamak imkansız 😁 zaten ilk üç ay bebek yeteri kadar herşeyi temin eder anne beslenemesede 😁
Esrglr Burcuoztrkk ben ilk 3 ay gece günsğz uyuyodu m bebeğimde çok şükür sağlıklı 4 kilo doğdu il aylarda uyku oluyo son aylarda uyuyamıyosun. Stres yapma
Erenreyyan Burcuoztrkk ilk aylar evet öyle oluyor uykudan gözümü açamıyordum şu an okadar değil ama uyuyun uyuyabildiğiniz kadar son aylar sırt ağrısı bel ağrısı uyumak zorlaşıyor birde bebişler doğunca zaten uyuyamıcaz 😴
istanbulluanne mucizem61 Tuvaleti hic sorma ona saat basi bende kalkıyorum 😀 Allah hepimizin yardmcisi olsun.
mucizem61 istanbulluanne sonu güzel olcak insallah rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucağımiza almayı nasip etsin
Ozlemm Burcuoztrkk merak etme Allahin izni ile biseycik olmaz. Ben 20. Haftama kadar hicbirsey yiyip icemedim. Su bile İcsem cikardim. Allaha sukur 28. Haftadayim ve bebegim saglikli