Sahnazyasar Merhaba anneler sorum bu uygulamaya ait değil ama sizlerin bilgisine ihtiyacım var 25 yaşım var 13+1 hamileyim ve kuran kursuna gidip harfleri ve kuran okumayı öğrenmek istiyorum sizce yarın gitsem beni alırlar mı?yoksa baş vuru tarihleri geçti mi ?çok öğrenmek istiyorum hem sevap olur hemde bende cüz okumak istiyorum bu konuda bilgisi olanlar bana yardım ede bilirmi?
N-h-e123 Sahnazyasar nerde oturuyorsunuz. Hamilelik engel değil bu işi Allah rızası İÇİN yapan insanlar çok var ben yazın hamile halimle eve 28-30 çocuk alıyordum rabbim bu şekilde para İÇİN değilde sırf Allah rızası İÇİN yapan insanlar çıkarsın inşallah karşınıza 😊 aynı yerde oturmayı çok isterdim
Merveelisa Sahnazyasar alırlar bence olmadı bilen biri de ogretebilir zor değil ben bir haftada Kur’an’a geçmiştim kursa flan da gitmedim bilen komşum gösterdi ogrendim
Ftsrkn Sahnazyasar şuan çalışmıyorum ama kuran öğreticisiyim. Muhakkak alırlar. siz yeterki öğrenmek isteyin. Allah yardımcınız olsun:)
Sahnazyasar N-h-e123 ben kayseride talasta oturuyorum hemen mahallemizde kuran kursu var bebek doğulana kadar öğrenmek istiyorum
N-h-e123 Sahnazyasar anladım ben manisadayım ama dua edeceğim sizin için inşallah tez zamanda öğrenmek nasip olur 💞
Sahnazyasar N-h-e123 Allah razı olsun sizden.yarın doktordan hemen sonra kursa gideceğim inşAllah alırlar
Annebaba23 Alırlar tabiki merak etmeyin. Pandemi konusunda dikkat edin inşallah, imkanınız varsa elif lam gibi uygulamalar var internetten de öğrenebilirsiniz, dinleyecek birileri varsa bilen ona dinleyebilirsiniz.