MerveNur- Kızlar bu bebe beni çimdikliyor sanki bikaç gündür karnımın belli bi yerinde böyle batma gibi hafifi bi acı oluyor ara ara normal mi? Hafta 24+5
Belacivciv MerveNur- Şey gibi mi mesela benim de karnımın yan tarafına doğru böyle bel kısmında hareket edince ani bi acı oluyo dediğiniz gibi sanki bir çimdiklemiş gibi😅 Orada derim daha ince diye oluyodur diye düşünmüştüm ben çok sık olan bir şey de değil
MerveNur- yigitegenin_annesi ay Allah razı olsun valla sinirlensem mi üzülsem mi bilemedim nolcak bu forumun hali
MerveNur- Belacivciv yok benimki hareket dışında mesela bazen eğilirken karnım sıkışınca çocuk batıyo gibi oluyor
Zehrayenianne MerveNur- ay o çok kötü ya 😂 benim bebeğim 35 haftalık çimdikleyince çığlık attırıyor. Böyle içerden mıncıklıyor sanki
MerveNur- Zehrayenianne ya sizde de varmı böyle bişey batıyo sanki bi anda diyorum ısırıyomu beni napıyo 😂
Belacivciv MerveNur- Belki bağlarınız genişliyor geriliyor ondan oluyordur bilemedim doktora sorun mutlaka🤷🏼♀️
Fasulyem2 MerveNur- bebek çok içerde sıvının içinde parmakları minnacık falan ben cimciklediklerini sanmıyorım 😁 başka bir şey bence batma gibi böbrekle ilgili falan mı acaba doktoruna bi sor bakalım cimcikliyo deme de 😂