mommasBoys Cansuayaz bende 37 oldum🥰 doktorumda aynısını söyledi ikinci doğumlarda açılma çok çabuk ilerliyor iki saatte doğuran bile var hiç korkma bu sefer çok kolay geçecek dedi inşallah öyle olur stres başladı çünkü 🙈
Cansuayaz Captainpilotz hehhh iste aradigim motivasyon😂 dilerim ki benim de bu sefer daha erken ve kisa surer
Kumru_ Cansuayaz Ben de bunu merak ediyorum. Oğlum sağ olsun 40+5 de gelmişti 🤪Bu sefer 39da doğsun istiyorum 🙈
Cansuayaz Kumru_ Bende ayni sekilde erkenden saglikla dogdun istiyorum. Cok fazla heyecan stress korku icindeyim 😊
Zhra4242 Cansuayaz Bende öyle ağlaya ağlaya girdim doğum haneye inanır mısın çok ağladım ama korktuğuma ağladığıma değmedi bile
Kumru_ Cansuayaz Ben çok sabırsız bir insanım. O yüzden çok cesaretliyim. İlk doğumumda da doğsun hemen aciya sanciya razıyım diyordum. Hiç dogum korkum yoktu herkes şaşırıyordu😁 yine oyleyim açıkçası bir an önce zaman geçsin de doğsun istiyorum 🙈31 haftaliğim şuan
Cansuayaz Kumru_ supersin. Bende ilkte cok cesaretliydim ama suan o cesarwt yok cok zorlu surec gecirdim belkide o yuzden
seon90 Cansuayaz benm37+6 da doğdu ona inanmıyorum tanıdıklarımın oğlu hep erken doğdu.rabbim ne zaman nasip ederse o zaman
Kelebekkannesi Cansuayaz kız kardeşim ilkini 40-41 arası doğurdu , ikincisini 37+ lı haftada doğurdu. Enfeksıyonu varmış ondan da olabılır ama ıkıncı doğumu daha kolay olmuş . Hastaneye kontrole gıtmıştı ve doktor 4 cm acılman var dıyıp yatışını yapmıştı .
Cansuayaz Brcadn bnde de ara ara sanci oluyor ve cok fazla baski hissediyorum. Ayrica karnim da cok karsiliyor ve sertlesiyor