busra1997alpaslan2021 deletedmom87894 1 adet orkide birde sarmaşık yaprak cicek o bizim bebegimizle büyüyecek dedi çok mutluyduk ❤ suanda bebegimizin gelmesini bekliyoruz
Aysenur1213 deletedmom87894 Valla bizmki biraz inanmadi hatta ben bile inanmadim tam bundam once 1 normal düşük 2si kimyasal yaşadık oyuzden pek idrak edemedik taki cok sukur bu gebeligimde kalp atisini duydumuzda tamm artk hamileyim ve bebgimz olucak dedik ve oyle basladi serüvenimiz şimdi ise 14+1 🍎 çok şükür kızımız 👨👩👧 olucak ins sağlık la kucağımıza almayi rabbim nasip etsin hepimize 😊
Mes8994 Bizde çok şaşırmıştık ama.cokta tepki veremedik acikcasi bizimde.3 bebeğinizin kalbi durdu simdi 35. Haftadayiz 4. Hamileliğim sağlıkla kavuşuruz insallah kızımıza
Gzm23 dml33 erkekler öyle kuzenimin 5 çocuğu var diyo karım Kabul etse 10 tane yaparım ama bakmıyor onlara gidiyorum çocukları bana bırakıp kaçıyor😂😂😂😂
dml33 Gzm23 esimin hakkını yiyemem kızda çok baktı çok düşkün babaya gece kalkar bakardi biyere gidelim bana gelmezdi onla dururdu o uyuturdu bıktı adam😄şimdi bana düşkün olmasn diyo annelik yapmaktn bikmis
Busrablt Öğrendiğinde çok sevinmişti zaten benden daha cok bebeğimiz olsun istiyordu. Eve gelince şükür namazı kılmıştı 😇 bu kadar çok istediğini bilmiyordum demiştim 😊
dml33 Gzm23 bezdirdi adamı ilk cocuk illallah etti adam 😂şimdi hava atıodu bn kurtuldm büyüdü rahatm diye duyunca şoka girdi galiba😂
Ozlemfde Ben şüphelendiğini söylemiştim. Test yapıp sonucu söylediğimde açtık müzik beraber dans ederek kutladık 💗