Aycan_Diyar Kizlar ben 37+4 haftalikim bu sabah Tum evi temizledim sonra yemek yaptim ve simdi oturuyorum ama belim cok agriyor 🥲🥲ve hafif sanci karnima vuruyor sizce yorgunluktan mi agrim var Veya dogum sancisi mi basladi?
mucizebebek03 Aycan_Diyar kendini dinle canım biraz yorulmuş olabilirsin kasılmaların cogalirsa dk tut düzenli mı değil mi belli olur
Hayriye123 Aycan_Diyar Ben de 37+4 oldum aynı belirtiler ben de de var özellikle bel ağrısından uyuyamıyorum iki defa da sancı gibi bişey oldu ama ilk gebelik oldupu için pek anlamıyorum
Aycan_Diyar mucizebebek03 Cok belim agriyor ya karnimda adet sancisi gibi sanci var ama karnimin sancisi hafif belim cok berbat
mucizebebek03 Aycan_Diyar ılık duş al canım rahatla uzan dinlen geçerse yorgunluktandir bende geçen gün öyleydim ama doğum sancısı hafifletemiyorsun gittikçe artıyor burdan anlayabilirsin
Aycan_Diyar mucizebebek03 bu benim 2 hamileligim 1 normal oldu biliyorum o sanciyi🥲😒😒 Ama bu hamilelik cok degisik vallah
mucizebebek03 Aycan_Diyar işte canım her hamilelik bir olmuyor işte benim de 3. Olacak allah kısmet ederse ama diğerlerinden çok farkli