Gmz93 Kizlar bi suredir agrilarim vardi zaten 37 haftaligim bugun kontrolum vardi nst de biraz sancilarim cikinca doktorum alttan muayene yapti kemik yapin uygun degil dedi ve sezeryana karar verdik 08.08.2018 e gunumuzu aldik cok heyecanliyim yolun sonuna geldik cok sukur 🙏
Mis0801 Gmz93 çok az kalmış nasıl heyecan vardır şimdi , benim de 1 ayım kaldı 🙈. Sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah canım 🙏🏻🙏🏻❤️
Gulcag Gmz93 ay aslan burcu geliyor maşallah 😇 benimde Doğum günüm 08.08 😍 inşallah sağlıkla alırsın kucağına 😘
Nesomer Gmz93 sağlıkla sihhatle kavuşursunuz inş 😍 benimde 1,5 ayım kaldı benimde heyecanım hat safhada 🙈
Gmz93 Mis0801 hem de nasil hic beklemiyordum bugun belli olacagini haftaya ogrenecektik aslinda ama 😊 insallah hepimiz saglikla kavusuruz yavrularimiza 🙏
Gmz93 Adysms5502 evet 2 parmagiyla bakmaya calisti ama baya canim acidi zaten benim her iliskide acim oluyordu kemik yapin uygun degil dedi
ZeynepKara Gmz93 benimde çatı muayenemde canım çok yandı dediğin gibi ilişkide zor oluyodu ama bana çatın müsait dedi 🙄
Ardanyal Gmz93 hayırlı doğumlar olur inşallah. Benimde 8.8.18 de son randevum var 12.8.18 doğum gözüküyo
NecatiMerveCingz Bizimde epidural sezeryan olucak bebek kilolu normal doğumu denemices bile kosçemin maşallahı var 😅 14 Ağustos a gün aldık ama sanki dün ağrım varıd korktum açıkcası nasıl olucak bilmiyorum bugünde ara ara kasık ağrım oluyor sanki 14 ünü beklemicek kızım gerçi şimdiden 3.345 kilosu gelsede tam sevilmelik kıvamda gelcek maşallah😅
Gmz93 NecatiMerveCingz benimde son tarih 8 agustos ama once gelirse diye de bekliyoruz artik hayirlisi olsun ins 😊
Merve12345 Bende şuan 36+4 Üm kızlar ilk gebeliğim ama sezeryan olacak siğiller nedeniyle Zaten Bnde sezeryan istiyordum 😇 henüz kesin gün almadık ama dr 10/11 ağustos olabilir dedi erken mi acaba sizler ne kadarlıksınız ve ne zamana gün verildi merak ediyorum
Duygue Gmz93 ya bizde 36yız bende tarih güzel diye doğum istedim doktorum erken dedi 😢 keske bende doğursam
Gmz93 Adysms5502 sizin oyle olcak diye bisey yok tabi ben 3 senedir evliyim aci olayim hep vardi biliyodum aslinda normal olamiycagimi