momysss Demir ilacını 2 gündür yemekten önce içmeyi unutuyorum. Akşam yemeğinden kaç saat sonra içebilirim kullanan varsa akıl verebilir mi:(
Lilyy momysss ben kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum onun öncesinde c vitamini olan meyve yada biber yiyorum emilimi daha iyi oluyormş
sivlimglsh momysss Demir ilacını akşam yemeğinden sonra içiyorum ben süt yoğurt gibi şeyler yemediğimde yemekten hemen sonra yediysem de bir saat sonra içiyorum üzerine de C vitamini destekliyorum bir portakal bir mandalina yada limonlu su evde ne varsa
momysss merveees benimkine aç karnına yemekten 1 saat önce yazmışlar ilacı içtikten sonra acaba yemek yemem gerekiyormu onu anlayamadım
sivlimglsh momysss onun bi önemi yok demişti dr peşine yemeye çalışıyorum yada limonlu su ile ilacı alıyorum
Poyrazin_annesi Bana saat belırtmedıler bn ac karnına içip aradan 15 dakka snra kahvaltı yapıyrm ustune bı zararı var mı ki
momysss Beyza00_ canım bana eksiklik olduğu için yazmadı hatta eksikliğim varmı diyr tahlilde yapmadı 4. Ayda başlıyorlar demir ilacına
momysss Poyrazin_annesi pardon canım karıştırdım bende kağıt çıktısı gibi bişey vardı onda yazıyo öyle yazmışlar bende yeni başladım