Kardeleeen Sami beye randevu Alcam 22 haftaligim detaylı için gidicem detaylı ücreti ne kadar giden var mı?
poncikveannesii Kardeleeen sigortalıyım 150 TL muayene ücreti detaylı için ekstra ücret almıyor sanırım sadece muayene ücreti diye biliyorum ama yinede arayp sorun
giznum Kardeleeen sadece muayene ücreti veriyorsunuz detaylıyı kendi yapıyor sağolsun başka biryere yönlendirmiyor.
Edanurkeles Kardeleeen sadece muayene ücreti alınıyor 150 TL kendisi bakıyor bende Sami bey e gidiyorum
Kardeleeen poncikveannesii sizdemi oraya gitttiniz ? Kendisi mi yapıyor ayrintiliyi yoksa radyolojiye mi yonlendiriyor ? 🥰
poncikveannesii Kardeleeen Benim henüz detaylı zamanı gelmedi ama devamlı hastasıyım kendisinden çok memnunm sorup sorştryorum kendisi yapıyor bakıyor ama kendi hastalrına daha ilgili ona göre yorum yapıyor bakıyor ☺️
Kardeleeen giznum bütün herşeye baktı degilmi benim ilk gebelik de olunca biraz eksiksiz olsun istiyorum☺️🤗
giznum Kardeleeen herşeyine bakıyor tabiki makinesi çok iyi ve güvenilir bi doktor ne ise onu söylüyor hemen ☺️Ben çok seviyorum doktorumu 🦋
poncikveannesii giznum o zaman onda devam edecekseniz belirtin mutlaka ona göre daha önceki gebelik sürecinide göz önünde bulundurarak hareket ediyor pişman olmazsınız çok iyi biri☺️
giznum Ebruskahh hayır değil, 3 yaşındaki oğlum doğumdan sonra enfeksiyondan 5 gün küvezde kaldı para ödemedik ayrıyeten onun için
giznum poncikveannesii anlamadım desem ? Yani önceki gebeliğim başka doktordu,yani önceki gebeliğimde küvez dönemi yaşadım bunumu belirtmeliyim sami beye ?
poncikveannesii giznum hayır şu anki gebeliğin başından beridir nasıl bi dönem mesela kullandığınız ilaçlar yapılan testler felan ondan bahsediyorum şikayetleriniz varsa rahatsızlıklarınız çünkü ona göre yönlendiriyor☺️
giznum poncikveannesii teşekkür ederim☺️ Çok şükür herşey yolunda gidiyor az bir haftam kaldı zaten 🦋
giznum Ebruskahh ben oğluma ödememiştim canım şuan herşey o kadar pahalı olmuşki belki ondan da alıyorlardır. Hayat çok zorlaşmış pahalılıkla 🤦🏼♀️