K88_ Kızlar 17+6 yım göbek deliğimin hizasından aşağıda kasık kısmında yani ama tam göbek deliğimin hizasında saniyelik iğne batıyormuş ve yanıyormuş gibi bir his oluyor ay tarif de edemiyorum 😂🙈🙄 yaşayan var mı nedir bu acep🙄
Mehmetinannesii K88_ benimde karnimin altinda birde afedersiniz ozel bolgemde ara ara igne batmasi gbi batmalar oluyor 2 3 kezde karnimin sag tarafinda agri olustu dinlenince gecti sukur. Buyudugu icin diye yaziyor nette carsamba gunu doktora gidecegim o zaman soracagim doktora
hilalmevsim_3467 K88_ Meraba canım bendede aynı durum var.. Yol yürüyünce özellikle karnımın altı acıyo, sızlıyo batma gibi değişik bişey dinlenince geçiyo 1 gün sonra mesela.. Tekrar yol yürüyünce markete vesaire gidip gelmekle bile aynı şekilde oluyo 😒
Mercimekismom hilalmevsim_3467 aynı durumlar bendede oluyor bende üşütüyormuşum acaba diye düşünüyorum 😟 ama 3 gündür inanılmaz belirgin ağrılar yolda yürüyemedim resmen
hilalmevsim_3467 Mercimekismom Kaç haftalıksınız.. Birde benim karnım çıkmıyo ya küçücük hala 1,5 hafta sonra kontrolüm var zaman geçmiyo sanki merak ediyorum bebeğin gelişimi iyi mi diye😒
Mercimekismom hilalmevsim_3467 18+2 olduk bugün karnım bazen çıkıyor bazen yok oluyor bizimde 2 hafta sonra kontrolümüz var böyle kramplar olduğunda ona bişe olacak diye korkuyorum🥺
hilalmevsim_3467 Mercimekismom 18+3 deyiz bizde geceden bu yana karnım ağrıyo aynı regl ağrısı gibi ona anlam veremedim 🤔