perilice123 Mrvhrn peg perego new book aldım. Travel sistem. Bir araba alayım uzun süre kullanayım, sağlam, guvenli, bebeğim için konforlu olsun istedim. Bir tık ağır ama bebeğim için katlanırım artık ona da napalım dedim.
Dilekcnkn deletedmom87894 Ben 750 tlye aldım canum garantisi de devam ediyor istersen bakabilirsin temiz olanlar da var 😊
Esragnss Mrvhrn çift yönlü değil yalnız baştan söyliyim o yüzden belki tercih etmezsin ama manevraları çok rahat ana kucagı üzerine takılıyor birde puseti var 3 kademeli şekilde ama gerçekten çok hafif bir elle katlanıyo çok fazla yer kaplamıyor hemde
Drarsln Casual cadillac air modeli aldım trendyoldan indirime girdiğinde güzel iniyor fiyatı eksiksiz hatasız geldi çok güzel bir travel sistem
Esragnss Mrvhrn aşk olsun asla sorun değil ,bebek arabasının tutma kısmı varya orası bebeğe dönük oluyor bazısında bazen bebeğin sırtı size dönük oluyor gibi düşünelim bunda sadece anakucagını takdığınız zaman bebeğin yüzü size dönük oluyor görebiliyorsunuz sürerkende anakucagını çıkarıp pusetle dururken arkadan sürüşlü bebeğin sırtı size dönün olmuş oluyor