Nznuuz Selamlar, 11+5 teyiz 2 gündür resmen acı çekiyorum. Tuvaletim var ama yapamıyorum. Bu durumda olan varsa nasıl çözüm buldu. Bebeğe bir zararı yoktur umarım..
[silindi] Nznuuz bebeğe zararı olur mu bilmiyorum ama zeytinyağı deneyebilirsiniz bi tatlı kaşığı için faydası olabilir, o olmazsa türk kahvesi, nescafe de olabilir.
Sedaaaa2 Nznuuz anammm bende o haftalarda öyleydim ıkındım mı bi de yarım saat ne cıkamadım tuvaletten sonra 2 gün gecti bu seferde kan geldı korktm mu sabahları orman meyveli kefir içtm hemen wcye cıkardı deneyin bi sizde
Haticebt Nznuuz kuru erik her sabah yiyin.. bir de klozet kullanıyorsanız ayağınızın altına yükseltici koyun..
Nznuuz Sedaaaa2 ıkınma diyorlar bende ıkınmadım hiç ama canıma tak ediyor artık kefir hiç sevmem ama deneyecegim☺️
AnnelikHayali Nznuuz sabah uyanınca karnın açken kuru incir, kuru kayısı veya hurma yiyip üstüne bir bardak ılık su içmeni öneririm. Bağırsakları çok güzel çalıştırıyor.
Hilal-95 Nznuuz siyah erik ye kuru 3 4 tame üzerine su iç kuzum kaynatıp içmen belki riskli olur ama cok iyi geliyor
Beyza00_ Nznuuz bende üç gündür çıkamıyodum bugün zor güç çıktım ama nasıl çıktım bana sor birde yırtılmam var sanırım kanıyo kabız olunca 😥 10+4 üm
Nznuuz Beyza00_ bende çıkarım İnşallah en çekildiğimde yırtılma, zaten canım yanıyor bir de onun acısı 😅🤦🏼♀️
Sedaaaa2 Nznuuz valla ben dayanamadım ıkındım doktorumda zararlı degıl ama yapma dedi yırtılma çatlak vs oluşumuna sebeb verirsin dedi
EsengulC Nznuuz bol su kuru kayısı kuru erik benim doktorum bunları önerdi çok ıkınmak iyi değil bol sıvı tüketin mutlaka rahatlatır