Melek0633 Kızlar ciğer geliştirici iğne sonrasi yasadiklariniz nelerdir? Ne gibi yan etkiler oldu? Cevap verirseniz sevinirim
Kiki-riki Melek0633 Perşembe günü ilk dozla beraber bebek hareketlerini hiç hissetmedim desem yeridir bugün kendine geldi hissetmeye başladım doktorum iğne etkisi normal dedi başka bişide olmadı şükür
Mavi34 Melek0633 ben şeker hastasiyim.igne şekeri mi aşırı yükseltti 2 gün bebek hareketleri azaldı sonra normallestim
Melek0633 Mavi34 bende de şeker var canimm.sizde kaça kadar yükseldi? Bide iğneden sonra bebek kilo almaz diyorlar doğru mu
1yildirim-bebek Bir iki gün bebeğin nabzında yavşlama oldu ama sonra düzeldi bendede yanma yaptı bi süre
Hilal-_19 Melek0633 hareketlerindr azalma oldu ben 2 doz bi oldum 24 saat sonra 2 doz oldum sonra kendine geldi bebeğim
Boylubebek58 Rıza dikkat edin ben üstünü sonradan okudum bacaklarım şişti benim dört adet verdi 32 haftalığım sabah iki akşam iki büründüm toplam dört tane verdi
Melek0633 Boylubebek58 belime ani saplanan ağrı bacak ağrısı ve bebek hareketlerinde azalma var canim
1yildirim-bebek Melek0633 bence yarin düzelir ama içinin rahat etmesi icin görün istersen yanliş ynlerndirmek istemem ama benmkisi igneden sonra 120lere cikti en fazla 90lara falan bile düştü ama2.3 gün 130 140assalra inmedi duzldi yani
Mavi34 Melek0633 nerdeyse 300 lere çıkmıştı 1 gün ertesi gün 180 felan oldu sonra normallesti. Kilo konusunu bilemiyorum bende başka sorunda vardı o dönem bebek kilo alamadı ama iğne etkiler mi hic duymadım sonraki haftalarda oda duzeldi
Melek0633 cocoblog bebek ne zaman normale döndü kuzum? Bide iğneden sonra bebek gelişimi duruyor diyorlar öyle oldu mu seninki? Kilo aldım bebiş
Melek0633 1yildirim-bebek aynen canım ben diyetle açlığimi 90 a toklugumu 115 kere kadar dusurmustum ama iğneden sonra tokluk 165 i buluyor
cocoblog Melek0633 canım kilosu haftasıyla uyumlu 1 2 gün ileride gelişimle ilgili sıkıntı yaşamadık ama benim 3 4 gün neredeyse hiç hareket olmadı sonrasında düzeldi
SerpilEsra Melek0633 hareketlerinde biraz azalma oldu duzeldi sonra tuzlu yagli yeme demisti hemsire igne sonrasi.
Melek0633 SerpilEsra biliyorum canim tuz kortizon kullanımında ödem yapıyormuş.dikkat ediyorum da bu iğneler beni sersemletti..umarım yarın herşey yoluna girmiş olur