Sey0kan Kizlar 36+6 bu gece 37+0 olacagim karnimda inanilmaz gaz sancisi regl agrisi gibi agri kasiklarimda bebegim sanki icimi cekiyor gibi hareketleri ve iishalim var rahmimde de inanilmaz basinç yerlesiyormu noluyoruz 🤯
Defnemom Sey0kan seninle aynı haftayız ve bende de aynı durumlar var bide ekstra rahmim çok aciyor benim bebiş doğum pozisyonunda acep ne zaman gelecek
zalb41 Bende 38+3 oldum çok sık büyük abdeste çıkıyorum iki gündür ama ishal gibi değil halim anlamadım niye böyle oldum.
Elfglce zalb41 benmde oyle cok sık cıkıyorm buyuk tuvalete vucut bagırsakları bosaltıp doguma hazırlıyo galıba vucudu 38+1 deyım
Renesme zalb41 34+0 bende seninle aynı durumdayım hafif ishal gibi ama değil. Sürekli tuvalete çıkıyorum. Karnım da sanki biraz inmiş gbi daha erken değil mi ki😓 bilgisi olan yardımcı olabilir mi☹️
Eabkrc zalb41 1 cay kasigi türk kahvesini bardaga koyun yarim limon skip icin aninda kesiyor 21 haftalik hamileyim ishalden dolayi kusmam baslamisti doktorun tavsiyesiyle ictim aninda kesildi
MinnieMouse Ishal dogum belirtisi olabiliyo bazen. Agrilari takip edip dakika tutun, gerekirse doktora bi kontrole gidin veya iletisime gecin haber verin.
Sey0kan Afedersiniz boyle rahmin dudaklarindada agriniz varmi aci desen degil boyle kemik agrisi gibimi desem ne desem bilemedm