Susambebis Kızlar günlerdir başım ağrıyor böyle olan varmı ne önerirsiniz parol dışında .Normaldede migreni olan biriyim
Alisaninannesi Susambebis ben gebeliğimin ilk 3 ayı hergün baş ağrısı mide bulantısı çektim. Günde 3 tane parol içiyordum hatta acile gittipim oluyor çok kötü bi durum oldu. Seninde çyle oluyorsa acile git serum verirler rahatlarsın.
elifinilki27 Susambebis Karanlık bir odada oturun yatın birşey yapın iyi gelir kapının altından bile ışık gelmesin öyle şeylere dikkat edin
Strong_mother01 Susambebis bende de normalde ağrıya dayanırım ama su son 1 haftadır şiddetli agrıyor Kaç haftalıksınız acaba
Strong_mother01 Susambebis bende 35 :(( İstersenizsaglık ocağındaki hekiminize danışın bende yarın öyle yapacam ☺️
Susambebis Strong_mother01 yarın gitmem neredeyse imkansız sana bir şey önerirse banada söyelyebilir misin
Strong_mother01 Susambebis tabi canım söylerim tuzlu falan yememeye çalış bol su tüket ılık duş falan al öyle olunca eger bişey de önerirse buraya yazarım
Susambebis Alisaninannesi canım 2gün önce aşı oldum ilkkez ağır gelmesinden korkuyorum çok o yüzden sabretmeye çalısıyorum ama nereye kadar inan bende bilmiyorum
elifinilki27 Susambebis Öyleyse düşünme başının ağrıdıgını uyumaya çalış benim ilk zamanlarımda bende öyleydim şimdi geçti