busra5501 Kamumu ben kahvaltıdan ve duştan sonra gittim. Kol ağrım çok oldu. Biontec vuruldum onda kolum bile ağrımadı. Tetanoz ikinci doz olacağım çok tedirginim
eeebruuu busra5501 ikinci de hiç ağrımıyor canım çok hafif yani benim de ilkinde çok ağrımıştı şişmişti gece uyuyamamıstım ama ikincisi çok rahat geçti korkma ☺️
gbyalcin Kamumu ben aç gittim ne olur ne olmaz diye, cuma günü yaptırdım daha. Keşke tok gelseydin daha iyi olurdu dedi ama yaptı
gbyalcin Bahar_93 bana sağlık ocağına ilk gittiğimde kağıt yazıp vermişlerdi 26 ağustos ikinci kontrol, 8 ekim 1. doz tetanoz falan diye 😅
Bahar_93 gbyalcin ben gittiğimde söyledi de şunu şunu yapıcaz diye biz seni ararız demişti olmadı gider sorarım 😊
busra5501 eeebruuu ayy inşallah ya ağladım ben kimse bana inanmadı alt tarafı aşı diye ama çok feci eklem ağrım oldu
gbyalcin Bahar_93 ararız dedilerse ararlar 😊 benimki de geçen kontrolde aramıştı ama bu kontrolde yoğunlukta atlamış
Yagmur64 Bahar_93 Aramıyorlar bende ararlar diye bekledim 😂 ama sen de 18. Haftada git istersen aşı normalde 20. Haftada yapılıyormuş yani genel olarak herkes 20 de yaptırmış o ağrı ne kadar çabuk geçer o kadar iyi bence 2 gün ağrıdı geçti 😂