Mrv1007 caganin_annesi tok giderseniz daha iyi olur doktorum kahvaltını yap gel aç gelme demişti, bilinenin aksine çikolata falan yemeyin bence çünkü ense kalınlığı ölçümünde bebeğin aşırı hareketli olması sıkıntı yaratıyor bazen
Beybisininannesi caganin_annesi ben tok gitmiştim 🙂 ama hiç durmadı yerinde Doktorum büyük bi sabırla yarım saat uğraştı doğru pozisyonu bulmak için 😀
Nslhn97 caganin_annesi bende çok merak ediyorum salı yada çarsamba gidicem 11 haftalığız acaba 2 Li tarama testi yaparmı
Miniklimonum caganin_annesi ben öğrendim 12+2 de doktorum detaylı baktı erkek dedi küçük bir ihtimal kordon olabilir dedi 15 te tamamdır kesin erkek bebek dedi yanılmadı doktorun tecrübesi ultrason cihazının kalitesi ve bebeğin pozisyonu önemli :)
Mrv1007 caganin_annesi ben ikili taramada öğrendim kızım oluyormuş , cuma günü kontrolüm vardı 16. Haftamdayım yüzde yüz kız dedi doktorum❤️
mutlufatos19 caganin_annesi ben 12+5 de gittim doktorum ikili tarama yaptıracanmı dedi bende evet dedim sordum bende cinsiyetini görebiliyormusunuz dedim oda kız dedi o an 32 diş ortada herkese gülerek çıktım ne güzel bi duygu yarabbim isteyen herkese nasip et ALLAH ım 🙏
caganin_annesi Ben 11+6 da gidicem sabah devlette ikili tarama yaptırcam öğleden sonra kendi doktoruma gidicem inşallah ikisinden birisi görür cinsiyeti 😂