annesi_ Papatyamevsimi-89 ama senin ağrın var dimi ondan parol iç dedi peki zeytinyağı bebeğin toplanmasını önlüyomuymuş neden oluyomuş acaba ay yarını zor beklicem ya sabah olsunda gitsem bir an önce doktora zor uyurum bu gece😄😄
Papatyamevsimi-89 annesi_ bilmiyorum ki ya hamilelikte ben gece çok korkuyorum..Mutfağa su almaya gidemiyorum..Esim de işe gidecek diye kaldırmadımm..Ama camı açtım yoksa çok terliyorum kalbim daha da sıkışıyor
annesi_ Esmaaaa_ Henüz bilmiyorum canım en son doktora 26 +4 haftalıkken gitmiştim 1 ay sonra gel dedi doktorum 31 haftalık olucam döndü mü dönmedi mi hiç bir fikrim yok yarın öğrenicem kısmetse neler oluyo karnımda merak ediyorum açıkçası
annesi_ Esmaaaa_ kafası sol kasığımda ayakları sağ kaburgamdaymış aşağı baskı sebebi kafasıymış😄 Azönce doktordan geldim normalmiş sertleşmeler kasılmalar bebeğin yeri daralıyo dedi bi sıkıntı yok çok şükür
Toprak_hira59 DerinSu5 28 haftalığım bende henuz olmadi ama dr.um soykemisti bu haftalarda bi sertlesme olucak sakın korkma gayet normal birsey demisti siz ynede dr.unza danisin
Btl_ulusal DerinSu5 çok yorulunca falan olabiliyor bebek bir yerde toplanıyor elinizle hafifçe ovun bir iki dakika düzelir
annesi_ Esmaaaa_ Acaba ondan mı öyle seninde mi sertleşiyo bebek biyere toplanıyo mu aşağı vuruyo karnımı geriyo öyle duruyo nefesim kesiliyo sanki sonra yavaş yavaş geçiyo bikaç saat sonra yine aynısını yapıyo
annesi_ Papatyamevsimi-89 Bir ay öncesinde bend öyleydim zaten karanlıktan korkan biriyim perdeleri açıyoruz yatarken dışarısı görünsün ışık girsin diye içeri aklına kötü şeyler getirme inşirah suresi var bak onu oku 7 kere ben okuyorum sıkıntı daralma korku gelince çok iyi geliyo her gün oku bikaç kere rahatlıyosun arada Mozart aç dinle sakinleştiriyo iyi geliyo bana bende yanlız duramıyorum kaynanamda kalıyoruz doğuma kadar kalıcam mecbur bende korkuyorum evde eşim işe gidince doğumdan sonra geçer inşallah bunlar
Sevinc-Berke Papatyamevsimi-89 Bence normaldir canım benim 2nci gebeliğim ilk gebeligimdede oluyordu böyle bı sorun olmadı çok şükür ama siz yinede bı doktorunuza danisin aklınızda soru işareti kalmasın, hayırlı doğumlar insAllah 😇🏵️
Sevinc-Berke annesi_ Bence normaldir canım benim 2nci gebeliğim ilk gebeligimdede oluyordu böyle bı sorun olmadı çok şükür ama siz yinede bı doktorunuza danisin aklınızda soru işareti kalmasın, hayırlı doğumlar insAllah 😇🏵️
annesi_ Sevinc-Berke sağol olun amin inşallah hepimizin hayırlı doğumları olsun inşallah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🤲🏻
Selver07 Berkem78 hamurişi makarna pirinç patates şeker ve şekerli gıdalar hepsi yasak çok zorlanıyorum ekmeksiz felan sürekli tatlı istiyor canm ama yiyemiyorum çünkü erken doğum sıkıntısı oluyor su fazlalığında dikkat edilmezse 🌸