Bernazdere Merhaba arkadaşlar, 18 haftalık hamileyim ve dün gitmiş olduğum doktor kontrolümde rahim kanalında hafif açılma oluşmuş diye söyledi, 1 hafta istirahat verdi. İleri de erken doğum riskini önlemek için bunu kontrol altına almamız gerekiyor dedi. Bu hafta çok mu ayakta kaldın diye sordu ve bende evde temizlik yaparken biraz yorulduğumu dile getirdim. Haftaya kontrol edecekmiş. Sizin çevrenizde duyduğunuz ya da başına böyle bir durum gelen var mı ?
EzelUnal18 Bernazdere bana da pazartesi günü ayrıntılı ultrosan çektirmeğe gittiğimde söyledi.8 ağustosa gün verdi ozamana kadar istirahat et bol su iç dedi.duruma göre ilaç vereceğini söyledi.umarım erken doğum vs yaşanmaz 🙁😔
Nuuurrr Bernazdere 16. Haftamda yaşadım bayram yorgunluğu artı yol progestan başladı ve sürekli ayakların yukarda yatacaksın dedi 3 hafta progestan kullandım kesti herşeyde düzeldi bolca su içtim dikkat edin yatmak iyi geliyor
Bernazdere EzelUnal18 Aynı şekilde bana da bol su tüket, istirahat et dedi. İnşallah Rabbim yardımcımız olsun. Bana da 4 Ağustos’a gün verdi
EzelUnal18 Bernazdere bana doktor kısa dedi sınırda tam dedi erken tarihe randevu verdi bakalım inşallah sıkıntılık bir durum olmaz
Bernazdere Nuuurrr Çok teşekkür ederim, yüreğime su serptiniz 💙 inşallah bizde güzel sonuçlar ile atlatırız