Dermin Selam kızlar en çok merak ettiğim şey doğuma girerken mesela 60 kilosunuz çıkınca çocukla birlikte kaç kilo gidiyor acaba ben doğuma giriceğim zaman hemen tartılıcam çıkıncada tartılıcam 2 saat içinde gidicek kiloyu çok merakkkk ediyorum
Nymphadoraa Dermin 63 kilo ile hamile kaldım. 74 ile doğuma girdim.sezaryen oldum. Bebeğim 3450 gram doğdu. Ertesi gün tartıldığımda 72 kiloydum 😂 çok şaşırmıştım. Şişlik vs geçince bir hafta sonra 69 oldum
Babymoomy Dermin oğlumda 70ile girdim çıkınca tartıldım hastanede 66 olmuştum Oğlum 3kilo 850gr doğdu o zaten direk gitti büyüyen organlar göbek vs vs şişlik inince işte 66yı gördüm
metehaninannesiii Dermin 1 haftada 10 kg gitmisti benim simdi 5 gune bir 2 kg gidiyor 76 kg doguma gitmistim suan 62 kg hamile kalmadan oncede 59 kg suan görünüş olarak 59 kg gibi gözüküyorum ama azicij gobek kaldi oda giderse eski halime dönmüş olacam
Dyg61 Dermin doğumda 5 kılo gitti bir kaç gün içinde 5 kilo daha gitmişti bir hafta da toplam 10 kilo gitti iki doğumumda böyle oldu
Dermin Dyg61 aldığımız kilolar mı gidiyor acaba yoksa hamile kalmadan önceki kendi kilomuzda gidiyor mu
Dermin Nnurdan aldığımız kilolar mı gidiyor acaba yoksa hamile kalmadan önceki kendi kilomuzda gidiyor mu
Pambix Dermin İll dogumumda hiç kilo almamıştım 7kilo eksilerek çıkmıştım..şimdiki doğumda bakalım kaç gidicek 6kilo aldım bunda
Dyg61 Dermin valla ben ilkinde 27 ikincide 20 kilo aldım 😄 ikisinde de 1 hafta da 10 kılo gitti kalan kılolarımıda zamanla verdim
Dermin Nnurdan ben hamile olduğumu öğrendiğimde 44 kiloydum benim çok zor geçti 5 kilo verdim 39 düştüm şuan 20 haftalık olduk 41 kiloyum yavaş kilo alıyorum çok almıcam sanırım doğurunca çok vermem inşallah bu arada boyum 1.50 boyuma göre 44 kilo idealdi aslında bana