35SD28 Kubbbraa Allah razı olsun size de çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. 39. Haftaya kadar bebek kalır belki. Sağlıkla gelsin inşallah.
Be1911 35SD28 nefes almakta problemimiz yok ya buna da şükür. Geçecek inşallah.🥰🌺 İştah olmasa da düzenli yiyip içmeye çalışırsak biran evvel biter inş
35SD28 Be1911 çok şükür canım. Aynen bebek için sık yemeğe çalışıyorum . 2 büyük bardak süt biri ballı oluyor. Limonlu su ona da bal koyuyorum. Meyve yemeğe çalışıyorum. Pozitif biri geldi hastaneye bebeği var. İğne yaptılar içim parçalandı 😭😭
Be1911 35SD28 bende meyve tüketmeye çalışıyorm iştahım oldukça. İnsan üzülüyo o durumda hastaları görünce 😔. İnşallah rabbim tüm hastalara şifa versin
Duygu0621 35SD28 bende yeni atlattım tat koku kaybı ve burun tıkanıklığı oldu grip gibi , sabah kahvaltımda ballı sıcak süt içtim öksürüğüme iyi geldi . Mandalina ve nar sabah akşam tükettim C vitamini , bol su tükettim , dinlendim ,
Svgmglmz 35SD28 evet genelde onu yazıyor doktorlar böyle durumlarda bizler ve bebeklerimiz için en uygunu sağlıklısı ne ise o şekilde atlatacağız bu süreci 🥰
35SD28 Svgmglmz Amin inşallah açıkçası iğne yapmaya korktum siz hep göbekten mi yaptınız yok sa koldan mı
Svgmglmz 35SD28 açıkçası göbekten yapmanın da hiçbir zararı yokmuş cunku bebeğe ulaşana kadar o kadar çok katman var ki yani o kadarcık iğne ucunun o katmanları geçmesi mümkün değilmiş zaten tek basıma yapamadığım İÇİN eşim kolumun üst taraf arka kısmına doğru yapıyor cilt altına iğne ucunun girmesi yeterli yavaş yavaşta enjekte edin ve cekin biraz yanması fazla oluyo ama dediğim gibi morarma kan toplama olmadığı sürece sıkıntı yok göbekten yaparsanız da göbek deliğinin 5 cm sağı solu altı üstü yapılabilir hiç farketmez bacak kısmına da yapabilirsiniz YouTube kan sulandırıcı iğne nasıl uygulanır diye yazarsanız videoları da çıkacaktır
35SD28 Svgmglmz evet baktım açıkcası sizden de cesaret almak için yazdım.😇 Bende kolumdan yaptırdım. Çok teşekkür ederim 🤲
Zehrayenianne 35SD28 bende 35 haftalığım covitim 14 gün verdiler karantina şimdi 5 gün kaldı ilk başlarda kötüydüm şimdi daha iyiyim bol bol ıhlamur iç ballı kekik çok etkili ama hamileler kekik çayı içemez o yüzden ıhlamur düzenli beslenme bol su içme iyi gelir magnezyum c vitamini destekleri de Alman iyi olur
35SD28 Zehrayenianne çok geçmiş olsun. Çok teşekkür ederim. Biz çok küçüğüz diye bitkisel hiçbir çay içmiyorum. Korkuyorum. Bol meyve yiyorum. Ballı süt, ılık limonlu su, çay.. az yiyip sık yemeğe çalışıyorum.
Zehrayenianne 35SD28 size de çok geçmiş olsun ben 6 ay önce de atlattım bebeğim küçükken siz de atlatırsınız inşallah bebişleri antikorlu doğuracağız ☺️
35SD28 Be1911 aynen 😇 bir postta görmüştüm. Kayınvalidem de söyledi. En iyi antibiyotik bence 🙈🤰 şu an sadece kulak ağrım var çok şükür. Siz nasıl oldunuz?