Dingin Merhaba arkadaşlar bir tane ayrıntılı usg için post açılmış ama hiç bir faydası yok en azından bizler hangi ilde hangi hastane de ve kaç TL ye yaptırdığımızı yazıp paylaşırsak çok daha faydalı olur ben de bulamadım hala lütfen birbirimize yardımcı olalım
teletabi Dingin bilecikte oturuyorum ben ama burada yok detaylı usg. Yarın eskişehire gidicem randevu almak için 302 tl fiyat istediler. Fakültede yaptırıcam. Özeller 600 felan istiyor
Mrv1007 Dingin İstanbul’da perinatolog Ahmet Gül’ün muayenehanesinde yaptıracağım ben, arkadaslar bir kaç ay önce aynı yerde 800 tl’ye yaptırdılar, kadın doğum doktorum önerdi ben de oraya gideceğm
Asyaveannesi36 Dingin ben araştırıp doktorun özel muayenehanesine gittim çok da memnun kaldım 50 dk cm cm inceledi anlattı sorularımızı cevapladı Perinatolog Altan Cebeci 800 tlydi
Hanisss teletabi eskişehir de Dr alper yurdasiper var çok ilgili ben çok memnun kaldım 350 tl idi galiba fiyatı. İsterseniz bir araştırın 🙂
Papatya-Kokusu Eri9999 Bende orda yaptırıcam çarşamba günü aynı fiyata kaç dk sürdü selim bey sanırım perinatoloji uzmanı memnun kaldınız mı
Eri9999 Papatya-Kokusu evet selim bey 4 sene öncede ilk oglum da da yaptırmıştım bunada nasip oldu her detayını söyleyip gösteriyor 30 dakika sanırım fazlada olabilir heyacandan dakika tutmadım
Mukaddesahin Ben Elazığ’da gittim 20. Haftada sadece 150 lira muane ücreti ödedim hastası olduğum için. Kendi memleketimde askeri indirimle 350 lira demişlerdi Elazığ da da ödemedim.
Aysegul9371 Batman’da oturuyorum ama Diyarbakır’da Ece hanıma yaptirdim 500 tl çokta memnun kaldım bir saat baktı herseyi tek tek ince ayrıntısına kadar anlattı.
Kubra5538 Kayseri de Mahmut Tuncay Özgün ün muayenehanesinde yaptırdım bende 1 saatten fazla sürdü 550 lira ödedim çok memnun kaldım
Papatya-Kokusu Eri9999 İnşaAllah bizde memnun kalırız kuzum haftanın iki günü geliyormus sanırım çarşamba aksam 8e randevu verdiler
Papatya-Kokusu Eri9999 çarşamba günü akşam 16.00 da geliyormus demek ki hafta sonraları erken başlıyor iş çıkışı gidicez böyle daha iyi oldu bizim için ❤️