Dmlslm Merhaba arkadaşlar 19 haftalık hamileyim ve bugün ilk defa ishal oldum doktorum reflör toz önerdi daha önce kullanan var mı aranız da 🙏
333 Dmlslm bence her yazılan ilacı kullanmayın 38+1 im değişik haftalarda ara ara oluyor ishal durumu. İshal olduğunuzda su kaybını önlemek için bol su için yeterli
mutlufatos19 Dmlslm doktorum banada yazmıştı ama ben hiç kullanmadım bende dedim kabız olmaktansa ishal olmayı tercih ettim ama sonra geçti ishalim 😂
begonvilko Dmlslm boş ver ilacı canım ben daha 10 haftalığım iki haftada bir ishal oluyorum. Hiç takılma, kabiz olmaktan iyidir.
ayse12211 Dmlslm ben şükrediyorum. Çünkü hamilelikte kabız olup çok zor atlatanlar var. Kabız olmaktansa ishal olmayı tercih ederim
Dmlslm begonvilko bir kerelik kullanmış oldum umarım birşey olmaz birdaha kullanmam bu zamana kadar hiç ilaç kullanmadım vitamin hariç içim hiç rahat değil artık Allah’a emanet 🙏
begonvilko Dmlslm yok yok doktor önerdiyse ilaçtan bir şey olmaz zaten, ben çok takılma anlamında söyledim canım. Yüreğini ferah tut diye. Hem kilo almazsın 😉☺️