Gull_94 deletedmom87894 kalıtesızsee cıdden hıcbısey cıkarmıyo 💁🏻♀️Ama cıf poset genel olarak tertemız yapıyo veya beyaz sabunla yıkarsanız
333 deletedmom87894 derin bir tencereye su koyun bir paket limon tozu biraz sirke 2 3 kaşık karbonat atıp çaydanlığı kaynatın yarım saat kadar yeni alınmış gibi oluyor hiç bir şey kalmıyor
deletedmom87894 Gull_94 kaliteli aslında jumbo bayada yüksek fiyata almıştık hemen su lekesi oldu daha 3 aylık evliyim😌bide makinadan sınrs öyle oldu
Yagmur00 ayse12211 Bende yenı ewlyken aldım ceyiz dıye almaz olaydım canım yaa ne yapsam cıkmıyor yaww
ayse12211 Yagmur00 her yıkadığımda çitle yıkıyorum yine rezalet. Makineye bile atmaya korkuyorum elde cifliyorum
Semy deletedmom87894 ben düzenli olarak çaşaır suyuyla yıkıyorum sonra kuruluyorum resmen parlıyor. Yıkadıktan sonra kurulamıyorsanız su lekesi kalıyor
Selcans deletedmom87894 Annemin önerisiyle toz çamaşır deterjani ile yıkıyoruz, içine bulastirmadan başarılı oluyor 😅
Acemi_anne61 Benim de granit tencerelerimin altındaki renk değişimleri lekeler çıkmıyor. Bide tavalar var balık tavası ne yapsam çıkmadı sürtemiyorum da öyle çok. pis gibi duruyor 😒 hangi biriyle ugrascaz