Busraela Epelinkiran benim doktorumda tavsiye etti ama ya mikrop kaparsam ya bişey olursa diye dusunuyorum biraz evhamliyimda 😔😔
parasetamoll Busraela ben 19 haftalığım 17-18 de full girdim havuza da 1 kere girdim :) Doktorum ıslak kalma kuru kal güneşlenme sıkıntı olmaz dedi ben daldım da ama derine değil hatta bazen şapkam ile yüzdüm 😂😂 Şükür bi sıkıntı olmadı
Sumeyyye Ben 15 haftalıkken gittim hiç bişey olmadı. Şuan 23 haftalığım geçen hafta tatildeydim o kadar iyi geliyoki tuzlu su bütün iltihapları söküyo valla. Doktoruna sormadan gitme yinede
metinanne Busraela merhaba, ben hem havuza hem de denize girdim 30lu haftalardan 36. Haftaya kadar, rahim ağzı kapalı olduğundan hiç evham yapmadım, Marmara denizi gariç karadeniz ve egede yüzdüm çok ta iyi geldi tavsiye ederim :)
metinanne Busraela egedeyseniz hiç düşünmeyin, deniz suları şifalıdır, hamilelikte yüzme tavsiye edilir zaten, doktorunuza danışın problem yoksa çok yararlı hem psikolojik hem fizyolojik olarak rahatlamış hissedersiniz.. unutmayın d vitamini de gerekli
Gamze612 Busraela 13 haftalikken de girdim 20 haftalikken de.. kendim iyirmadan yuzdum canim ama doktorumun izniyle
Elisadaa Busraela ben 32 haftalığım canım geçen hafta hıc girmedim diyebilceğim kadar az bacaklarımı ıslatıyordum hafiften genital bölgeme su değdi ve ertesi gün mahvoldum ağrıdan idrar yolu enfeksiyonu oldm daha yeni yeni kendime gelıyorum senin yernde olsam dayanır girmezdim canım ne olur ne olmaz kimisine bsey olmıyor ama bünye meselesi benim hemen etkiledi
EbruCnr Busraela en son e2 haftalıkken girdim. Temiz olduğunu bildiğiniz yerlerde girmekte bi sakınca yok
HseyinSericanDal Busraela 16 haftaLiken girmeye basladim su an 28 haftalik ve doktorum hareket etmem iyi oldugunu söyledi 30 dakka yüzüyorum