Kubrayusuf Kızlar iki defa kanamam olduğu için doktorum dinlenmemi ev işi yapmamamı istedi yemeklerimi az çok bi şekilde yavaş yavaş yapıyorum ama evi maalesef süpürmüyorum vs. Evleneli 1seneyi geçti hiç evime yardımcı bi abla dahi çağırmadım ama şimdi gurbette olduğum için ailemde yanımda değil eşimin annesi biraz yaşlı oda yapamaz birini çağırayım 3güne bir sadece süpürsün toz alsın istiyorum bu şekilde yapanınız varmı ücreti vs nasıl olur bilgisi olan yardımcı olurmu
Hilal-95 Kubrayusuf yerinizde göre değişir heralde istanbulda ev için 1 günlük gelen ablalar 250 dedi bana ama komple istemıstm ben tabi
birseny Kubrayusuf haftada bir yarım gün almak daha çok rahat ettirir sizi hem işler de biter bence ben Bursadayım günlük 250 ye geliyorlar tam gün
Zhraaltun Kubrayusuf bn Gaziantepteyim canm bi abla var bnde senle ayni duurmdayim cagrdim saati 25 tl ye dun 5 saat surdu isi 125 tl verdim bayada temiz oldu evim icine sndi yani
Kubrayusuf Hilal-95 evet evi dip bucak temizlemek için okadar istiyorlar ama sadece silip süpürme olacak onun için sormuştum teşekkürler 🙏🏻
elaweannesi Hilal-95 Canım daha uyguna buldum ben İstanbul’da önerebilirim ablalar 250 ₺ diyor banada çok gelde haftana bir alınca
elifinilki27 Hilal-95 250 yine çok demişler bence benim bi tanıdığım boş eve herşey dahil 2 kişi 200 TL ye gitmişlerdi
Rumeysa3652 Cilekliruyam aynen bende öyle yaptım çok kolaylık oluyo hem kimseyide eve sokmamış oluyorum hafta sonlarıda eşimle birlikte bi dip bucak silip süpürüyoruz
birseny Cilekliruyam kesinlikle biz de hamilelik başında robot süpürge aldık banyo tuvaleti de eşimle yaptık
okuyor 3 günde bir bütçeyi biraz zorlayabilir. Ben silme, süpürme, tuvalet, banyo temizliği, balkon için çağırmıştım. Saatlik ücret almıştı. Ama pandemide önceydi. Ücretler değişmiştir.
elaweannesi Hilal-95 Armut 🍐 diye bir uygulama var canım ben ordan çağırıyorum artık saatle ne istediğine göre fiyat wermiyor we daha detaylı yapıyorlar tavsiye ederim indir istersen sende