Cinarinannesiiiii Kızlar 28 haftalık gebeyim bugün akıntım sabahtan belli su gibi yeşilimsi normal mi acabba
Serpiltsn Cinarinannesiiiii doktora görünmenizde fayda var doğum belirtisi olan vardı aynındurumda olan burda
bbbusrra-1 Cinarinannesiiiii benimde sarımsı ama ilaçta kullansam bnimde geçmeyen bir enfenksiyonum var🤦🏽♀️ 28 haftalığım şuan
Sevilss Cinarinannesiiiii bebek büyüdüğü in aşağı baskı artıyor hareket ettikçe sürtünmede artıyor ve eğer idrarda lökosit falan biraz yüksekse akıntı bu renklerde oluyor sancınız yoksa endişe etmeyin tahlil yaptırın enfeksiyon riskine karşı yada kültür ama genelde bebek büyüdükçe akıntı artıyor
Zehrakutay2018 Bende 2 gündür geliyordu dün gittim brl ağrısı filanda vardi enfeksiyon dan suphelendiler ama ben kendimi biliyordum bisey cikmadi nts filan normal cikti geri eve geldim bu arada 34+3 günlüğüz
Cinarinannesiiiii Zehrakutay2018 gebeliğim in başından belli bende de enfeksiyon var böyle olunca korktum bende
Zehrakutay2018 2 inci bebeğim bu benim suyu falan normal.cikti yani biseyde bulamadılar sende de bisey yoktur inşallah
Cinarinannesiiiii bbbusrra-1 bebiş aşağı ya doğru baskı yapıyormuş çatı muayenesi yaptı rahim ağzı kapalı ama baskı yapıyor dedi
Cinarinannesiiiii Sevilss enfeksiyon var geçmiyor üreme yok ama sancım oldu doktora gittim bebeğin aşağı doğru baskı yaptığını söyledi bol bol su iç dedi ilaç verdi ama inan ilaçlar bile gecirmiyor
Sevilss Cinarinannesiiiii Çünkü en büyük çare en az 3 lt yakın su içmek malesef bende aynı içmeyince hemen artıyor