Babymoomy Kızlar 34haftalık hamileyim 3gündür çok hareketli bebeğim ve hareketleri canımı yakıyor gece yatarken kasılmam oluyor evde 1yaşında oğlum var dinlenmem imkansız gibi eşim işten geç saatlerde geliyor saati saatine tutmuyor idrar yolu enfeksiyonum var bu erken doğuma neden olur diyorlar çok korkuyorum yarın kontrole gidicem basına gelen varmı akıntım aşırı çok ve kokulu
Hilal-95 Babymoomy enfeksiyonun derecesı önemli canm ne derece ona baksın doktorun benm en basından beri var sürekli tahlılde çıkıyor ama doktorum az diye çok önemsemiyor bazen saşe veriyor kültür yaptı baktı bı sıkıntı yok gebelıkde olablıyor dedi
Blossom Babymoomy Tavuk tetikliyor. Tavuk yemeyin bir süre. Birçok doktor bunu söylüyor artık. Probiyotik tüketin. Ev yoğurdu, turşu, ev yapımı sirke, kefir gibi. C vitamini, bol sarımsak tüketmek de gerek. Tabii doktorunuz da ilaç verecektir.
rsm_0026 Babymoomy cnm hemen doktorndan ilaç iste bnde öyle oldm hemn fark edip ilaç kullnamama ragmen bebegm anne karnında enfeksiyon kapmş bnden geçmiş ona küvezde yatrdlr bir hafta umarm sende aynısını yaşamazsn
Sevilss Babymoomy sürekli sancın olur çok su iç kontrolün varsa tahlil yaptır az su içtiğimiz için oluyor bebeğede yakın enfeksiyon iyi değil limonlu yada elma sirkeli su iç ph düzenliyormuş en az 2.5 lt su içmen lazım günde
Babymoomy Hilal-95 basından beri tekrarlıyor benimki oğlumda da oldu ama önemsiz bi değerlerleydi ama şuan ki yüksek
Hilal-95 Babymoomy geçmiş olsun inşallah sıkıntısız atlatırsın benm ilk gebelık benmde sürekli tekrarlıyo malesef
Seminn Babymoomy benim başından sonuna kadar vardı enfeksiyon herşeyi fenedik haififledi tekrar etti doktor alttan muayene ediyor rahim ağzı uzunluğunu mu ne ona göre risk olup olmadığını anlıyor canım. 40.5 te yatışım verilmişti korkma bu kadar bol su iç🤗