Omay0707 Kızlar yumurtlama günündenmi çatlama günündenmi sayarak gebelik testi yapıyorsunuz Yarın test yapmayı düşünüyorum yumurtlamadaan 11.12. gün Çatlama gününden 10.gün olucak 😊
Mrv1007 Omay0707 ben yumurtlama günümü sayarak 10. Günde test yaptım cok cok silik bir çizgi çıktı aynı gün kan verdim beta hcg 17 cıktı cok erken dönemde fark etmişsin dedi doktorum. Şuan 16+5 haftalık hamileyim 😇 inşallah gönlünüze göre olur sizin de
Karyakal Omay0707 beni hatirladin mi bilmiyorum ama bendr senin gibi bekliyorum hcg yapicam bugun bende
Omay0707 Dmlbrhn ben 3gün yumurtlama gördüm ilk günden mi saymalıyım 3.günündenmi 😊 hamilemisiniz şuanda
Dmlbrhn Omay0707 evet cok sukur hamileyim 🤲 5 ay ovulasyon testo kullandım canim. Benim bazi aylarda sizinki gibi 3 gun oluyordu canim benimm. Ben ilk gordugum gunden sayiyordum 🌺
Omay0707 Bbtaan yumurtlamanın 12.günü adet günüm normalde şuan reglime 2 gün kaldı o yüzden yapmak istedim
Omay0707 Dmlbrhn inşallah benimde vardır ve yarın çıkar 13.gün olmuş olucak 😊😊♥️bebişiniz sağlıkla dünyaya gelir inşallah 🦋
Dmlbrhn Omay0707 amin canim benim inşallah cook teşekkür ederim Allah razi olsun 😘🤲 size de Allahim en kisa zamanda bir evlat nasip etsin inşallah canimm 🤲🌺 haber et mutlaka 🌺🌺🌺
Omay0707 Karyakal hatırladım canım test yapmadım bir kaç gün daha bekleyip 14.günü yapacagım sen yaptın mı
Karyakal Omay0707 insallah valla yarin catlama gunu sayarsam 16. Gun oluyor yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunur diyorlardi hamilelik yoksa ama ben adet de olmadim 14. Gun yapmistim en son test ilk 10 dk bise yokdu 1 saat sonra cizgi cikmisti
Karyakal Omay0707 https://resimyukle.io/r/ze7WuiBqA0 bak 14. Gun ilk 10 dk yokdu 1 saat sonra boyleydi