Herkese selamlar 🤍7 ekim perşembe sabahı ilk doğumum sezaryen olduğu için doktorum 7 de hastanede ol dedi. 8 gibi yatış işlemlerim yapıldı ve bir saat kadar sonra ameliyat elbisemi giydim bebeğimin elbiselerini alıp tekerleklisandalye ile ameliyathane yolunu tutturdular. Çok heyecanlı ve stresliydim. Ama hastane çalışanından ameliyathane görevlilerine kadar hepsi çok güzel ilgilendi Allah razı olsun. Damar yolumu açtılar sedyeye yattım anestezi uzmanı geldi ilk doğumum da olduğu gibi belden iğne yapacaktı ama ilk doğumum da çok midem bulanıp heyecanlanınca beni uyutmuşlardı şimdide çok heyecan yaparım diye düşündüm. Anestizi uzmanına da söyledim ama beni sakinleştirdi belden iğnemi yaptı. Çok kolay iğne de hiç bişey yok arkadaşlar . Sonrasında bacaklarda sıcaklık ve hareket edememe beni çok zorluyordu ama bebeğimin sesini duymak için çok heyecan yaptım bu sefer uyumak istemiyordum bi yandan. Doktorum geldi açmaya başladılar karnımı görmüyor ve acı hissetmiyordum ama yapılanları hissediyordum. Kesin yine uyuturlar beni diye düşündüm ama başımdaki hemşire elimi tuttu anestezici bi yandan destek oldu derken ben tabi birsürü dualar edip sesli sesli Allahım yardım et yardım et diyorum baktım 9.50 civarı bebeğimin ağlama sesi geldi ❤️❤️❤️ sonrasında bana sakinleştirici yaptı hemşire. Bebeğimi gösterin dedim gösterdiler 🥰🥰🥰 dikişlerime başladılar bebeğimi çıkardılar benim işlemlerim bitene kadar 11 oldu beni de odama getirdiler hemen bebeğimi kucakladım ❤️ Rabbim herkese nasip etsin. Hala inanamıyorum doğumuma şahitlik ettiğime. Sonrasında ayaklanmam biraz zor oldu. Ağrılarım hala devam ediyor karnım aşağı düşecek gibi 😔Ama Rabbim dayanma gücü veriyor. Herkese de kolay sağlıklı doğumlar nasip olsun. Biraz uzun yazdım hakkınızı helal edin arkadaşlar. Şimdi evimizde bebeğimleyiz çok şükür ❤️ sorular olursa cevaplarım arkadaşlar