1oguzannesi Kızlar kaynatam covid olmuş ayni evde yaşıyoruz iki gündur belirtileri vardı ve odaları ayırdık ayrı yiyip ictik ama ya kaptıysam diye düşünmekten kafayı yicem hamilelikte covid olanlar destek olursanız sevinirim. Ne yiyip icebilirim
minnakannesi1 1oguzannesi ya kaptiysam die kafayı yemeyin emin olun kapsaniz öyle kafayı yiyip oda da duramazsıniz ağrılar sızilar ben covidim kesin dersiniz.. bol bol su için c vitamini tüketin eğer kendinizi rahatsiz hissederseniz doktorunuza danışın kan sulandirici başlıcaktir..inşallah olmazsanız
Deniz2961 1oguzannesi cnm.esim.pztf iki gundr rahtszdi odaları ayrdik filyasyon ekibi bnden test bile almadı birşeyim yok die bnce kafana takma
arelveannesi 1oguzannesi bende eşimden temaslıydım karantinanın 3. Günü test yaptılar negatiftim sonra grip gibi boğazım acıdı öksürdüm hapşurdum bi kaç gün geçti tekrar test verdim pozitif çıktım yani bana da geçmiş ama çok şükür hafif atlattım 29 haftalık hamileyim aklına kötü şeyler getirme. İlaç kullanmadım hiç sadece ıhlamur ve nane limon içtim günde sadece bir bardak olarak birde limonlu bal yedim. Eşim de ateş öksürük çok oldu bende çok etki göstermedi herkesin bünyesi bir olmuyor inşallah sana geçmemiştir. Ama geçerse de moralini düşürüp kötü düşünme. Doktorum bebeğe bir şey olmayacağını söyledi o şekilde de bir korkun olmasın.
1oguzannesi minnakannesi1 belirtiler 6 günde ortaya çıkar aldıysanız bile virüsü dediler 1 yıl önce gecirmistim covid biliyorum olsam hissederim ama ilerleyen günlerde n’olacak bilmiyoruz kan sulandırıcı kullanırım dediniz gibi
fuunda_3 minnakannesi1 kan sulandirici mecbur mu acaba covitte ben oldum atlatmaya az kaldı çok şükür çok ağır gecmedi
Deniz2961 1oguzannesi inşallah canım bu hastalığın bnce düşmanı bagisilik morel o yüzden modelini yüksek tut
Nig Bol bol C vitamini, et suyu, sarımsak tüketin. Suyu da çok için. Stres yapmayın eğer değilseniz bile üzüntüden stresten bünye zayıf düşerse hastalığı kapmaya daha açık olursunuz :(
1oguzannesi Helpmee Hamileyim diye olmadım bir ay içinde olmayı bekliyodum geç kaldık Allah şifa versin inşallah tez zamanda
Mom87897 Helpmee ben 2. Dozumu olmak istiyorum. Çevremde herkes karşı çıkıyor. Yok tek kuyruklu doğarmış çocuk bilmem ne 🙄 5-6 aylık olunca gidip vurunucam banane. Son aylarda covid kaparsam normal doğuma da asla almıyorlar
1oguzannesi arelveannesi Sagolun inşallah banada bebeğe de zarar gelmez normal şartlarda korkmazdım ama ikinci kez virüs olmuş olmaktan bide bebekten dolayı çok çekiniyorum
BernaaaaG Canim ben ikinci aşımı olacağım gün hamile olduğumu öğrendim malesef bende olamadım. 5 gündür 2 covidli ile aynı evdeyim bende temasliyim yani ve çocuklar biri birinci sınıfa gidiyor diğeri beşinci sınıfa ne kadar anlatsana odadan çıkıp geliyorlar bana temaslı olduğum için 2 günde bir teste geliyor bugün 3. Testi oldum negatifim bol bol meyve yiyorum bol bol yeşillik c vitamini tüketiyorum balık tüketiyorum Yemen’e icmene dikkat et korkma korkulacak bişey yok pozitif olsan bile kendini grip gibi düşün diyor saglii ekipleri bana.
1oguzannesi BernaaaaG Yeme içmeye dikkat ediyorum valla elimden geldiğince grip gibi düşünür korkmazdım ama geçen sene atlatmıştım ben covid bu olursa ikinci olacak o yüzden korkuyorum aslında