Ozgeeee2504 Merhaba kızlar benim kaynanam kayinbabam eşimle kaynimpa sürekli kavga ediyorlar hep birlikte çalıştıkları için para mevzusu borç mevzusu filan hep araları açılıyor iki hafta önce bı kavga ettiler ve eşim kaynım ve ben diğer evleri var oraya geldik normalde hep beraber iken şimdi üçümüz öteki eve geçtik ama ben normalde geceleri yine bu evde gündüzleri de kaynanam ve görümcem çalıştığı için o eve yemek yapmaya filan gidiyordum iki haftadır hiç yanlarına gitmedim eşimle kaynım arada bir gidiyorlardı dün yine kavga etmişler eşimle kaynimda arabayı alıp çıkıp gidince kaynanam ve kayinbabam araba onların üzerine olduğu için jandarmaya şikayet etmiş arabayı mecburen verdiler kayinbabamda bu eve geldi kredi kartları vardı onları aldı ne halleri varsa görsünler artık dedi normalde iki kavganın da benimle bir alakası yokken kaynanam dün bana iğrenç şeyler demiş ima etmiş eşime filan boynuzlu demiş bu ne demek yani nasıl iğrenç bir insan sonra eşime inşallah çocuğunun ölüsünü görürsün demiş sırf araba için mal mülk için bana o eve gidip hizmetlerini etmedim diye kinlenmişler sanırım eşim bu kelimelerini çok sonra söyledi bana daha önce de kaynanam eşimle olan bir kavgamda ben annemlere gitmek isteyince dostuna gidersin demişti bu iki oldu geçen sefer bayram girdi araya esiminde çabasıyla zorla barıştım ama bu sefer iki oldu bana ve çocuğum için dedikleri laflar yenilir gibi değil insan hamile torununu taşıyan gelinine nasıl böyle iğrenç namus üzerinden laflar edebilir kadın resmen deli kimse onu takmıyor herkese her lafı diyor ama psikolojik sorunlu diye bunları daha ne kadar sineye cekicem ben beni hep hizmetçi yerine koydu hizmetini etmeyince böyle laflar etti sürekli eşimle aramı bozmaya çalıştı eşim asla ona inanmaz beni bilir ama bunlar çok ağır günah ya sizler böyle şeyler yaşadınız mı ne yapmalıyım artık eşim ailesoyle sonra barisiyor ama ben bunları unutamıyorum
ElifKaraca Ozgeeee2504 Bence eşiniz sıkıntılı annesi değil böyle iftira mı atılır hiçbir erkek annesi de olsa böyle bir şeye taviz vermemeli. Kayınvalidenize böyle bir iftira atılsa ne olur eminim iki oğlu da şaha kalkar. Sizin tepkinizi gösterip asla görüşmemeniz lazım aynı şekilde eşinizin de yeter artık diyip aralarındaki ilişkiyi bitirmesi lazım anneyse anne namus bu. Kayınvalidenize değil eşinize tepkinizi gösterin ki bir daha ağzını açamasın kimse namusunuzla ilgili.
balbocegim27 Ozgeeee2504 benim namusuma kadar evladıma laf edecek ben susacağım yok öyle bi dünya boynuzlu dostuna gidersin ne demek buna tepki vermeyen adam dan da koca olurmu bi gözden geçiririm
sedefyarsii1 Ozgeeee2504 ilk başta size o iğrenç yakıştırmayı yaptığında barışmanız kocaman bir yanlış zaten
Dygrd Ozgeeee2504 sıkıntı esinde dışardan biri bu lafları seni öldürür hasta diye herşey soylemeye hakkı yok kimki oo ya esininde hala gidip barışması ayrı bir yüzsüzlük hosunami gidiyor namusuna laf edilmesi ben katlanmam barismamda asla kadına bakya
Bebek9 Iğrenç kadın. Vala şuan ağzıma geleni söyleyesim geldi resmen . Madem piskolojisi bozuk gitsin tedavi görsün. Lafa gelince pisikoloji gayet yerinde . Ve sen bu lafları duyduğun halde onun hizmetciligini yapamasın yapmada. İmkanın varsa o evde durma temmeli ayrıl git kocanla başka eve. Ve öyle insanların söylediklerini takma bile hem bebeğine hem kendine zarar verirsin. Kac aylık hamilesin şuan canım
Ozgeeee2504 Bebek9 6 aylık oldum sayılır canim 23 haftalık ve cidden dün bunları duyunca elim ayağım titredi arayıp kavga edecektim kaynım araya girdi bize bile neler söylüyor dedi ortalık çok karışık zaten dur yapma dedi iki üç haftadır asla yanlarına gitmedim hizmet etmedim diye böyle oluyor menfaat tek derdi kendi cocoguna kaynima her küfürü sayıyor ben anneyim demeden +18 konuşuyor herkesin içinde böyle bir kadın
Ozgeeee2504 balbocegim27 önceki dostuna gidersin lafinda eşim annesiyle kavga etmiş demedim deyip inkar etmiş bu sefer de boynuzlu deyince eşim annesine el kaldırmaya kalkmış baya olay büyümüş cocogumu da bir daha asla sevme demiş bu kadın cidden iğrenç bir kadın benim babamı arayıp kızın telefonla birileriyle konuşuyor demişti kız babasına denir mi bu herkes evin içinde onu böyle kabul etmiş benden de bunu bekliyorlar çok iğrenç bunlar
Ozgeeee2504 sedefyarsii1 dediğini asla kabul etmedi ben demedim filan dedi herkese yanlış anlamış dedi eşim de bayağı kavga etti araya kayinbabam kaynım filan girdi bayram oldu kus durmayın vs denildi aynı evin içinde aylarca kus kaldık hicbirzaman aramız iyi olmadi
balbocegim27 Ozgeeee2504 oldu efendim yapsın etsin deliliğe vursun söylediği şeyler yenilir yutulur değil ben asla muhattap olmazdim
caganin_annesi Ay tövbe ya rabbim tövbe. Boynuzu ona takardım herhalde. Kız sana dostuna gidersin deyince sende susuyor musun, ağzıma gelen gider valla. Esin de bunları sana söylemek yerine annesine haddini bildirsin.
Ozgeeee2504 caganin_annesi o önceki kavgada her şeyi dedim ağzıma geleni saydım zaten eşim jandarma filan gelmişti olay büyümüştü baya kızımı alıp aileme gidiyordum ki polisler kaynım filan ikna ettiler zorla
sedefyarsii1 Ozgeeee2504 allah muhafaza başıma öyle bişey gelse ortalığı yangın yerine çeviririm ne demek yaa asla açıklamasını bile dinlemem aynı evde de yaşamam şeytam görsün yüzünü o saatten sonra
Bebek9 Ozgeeee2504 elin kızına + 18 kelimerini kullanamaz efendim. Oğluna kızına kullansın valaha büyük konuşmak gibi olmasın da cekmem ya ben o kadını. O lafları yiyip bide hizmet mi edecem aslaaaa
Barlas_mom Ozgeeee2504 Büyük konuşmak istemiyorum ama benim kocam annesine böyle konuşturtmaz kavga eder annesiyle. Kocanızın tepkisi çok önemli. Kadına zaten diyecek birşey yok Allah affetsin günahına giriyor senin yazık..
Ozgeeee2504 Barlas_mom eşimde annesiyle baya bir kavga etmiş çok sert tepki vermiş kavganın sebebi bu dedi bana sonradan bana bu kelimeyi edince böyle büyüdü mevzu dedi
Aycaaa571 Ozgeeee2504 tövbe Yarabbim duyulacak şeyler değil bence hiçbir şekilde konuşmayın kaynananızla eşiniz de size böyle bir iftira atılıyor susuyor mu? Eşiniz her ne olursa olsun böyle laflara karşı susmaması sizi savunması lazım. Bu kadar laftan sonra hiçbir şekilde doğum yaptıktan sonra bebeğinizi göstermeyin kimse böyle bir lafı haketmez. Sonuçta kimse namusunu çöpte bulmadı.
Ozgeeee2504 Aycaaa571 eşimle birbirine girdiler eşimde asla susmadı tabiki çocuklarımdan da uzak dur demiş beni kavgadan sonra arayıp sadece kavga ettik gelirlerse asla sevdirme izin verme demişti
Ozgeeee2504 Bebek9 bana +18 konuşmuyor ama normal bir ortamda misafir yanında bile böyle bu kadın iğrenç
Aycaaa571 Ozgeeee2504 en iyisini demiş bebeğinizin ne suçu sizin ne suçunuz var da para için iftira atıyor size
Bebek9 Ozgeeee2504 belli ki ağzı cok bozuk. Sanada demiş ya işte dostunun yanına gidersin diye . O kelimede hoş kelime degil
Barlas_mom Ozgeeee2504 Kuzum Allah’a havale et o kadını boşver ama senin yerinde olsam asla yakın olmam iyi davranmam gitmem hatta çok ayıp koskoca kadın maalesef bazı insanlar böyle 🤷🏻♀️