Bebegimile Normal doğumda dikişi olan anneler, nasıl bi durum, tecrübelerinizi paylaşır mısınız cok korkuyorum
Glhnss Bebegimile dikkat ederseniz endişelenecek bir durum yok zaten çok kısa bir süre de kendi kendine düşüyor dikişler
Zeyyyn Bebegimile her iki doğum da zor aslında normal doğum yaptım 4 dikişim var ama sezeryana göre daha rahat hareket edıyorum sadece ben çoçuğum kuvozde kalınca pek yatamadım dikişlerim çok ağrıdı o yüzden kendinize dikkat ettikten sonra kısa sürede toplanır korkulcak birşey yok gerçekten herşey gelip geçiyor
Elfelf475 Bebegimile sezaryende dikiş yok mu 🤔 hatta senelerce sızlıyor diye biliyorum daha ürkütücü gelmiştir bana hep
Nur06sena Bebegimile 10 gün önce normal doğum yaptım. Ve 15 iç dikişim vardı. Şuan o kadar rahat hareket ediyorum ki sanki doğum yapmamışım gibi. İlk 3-5 gün üzerine oturamıyorsunuz o kadar. Ben aman aman dayanamıyorum diyeceğim bir ağrı hiç hissetmedim. Daha doğrusu ağrı hissetmedim küçük Bi yanma, sızlama gibi bir şeydi.
Iscn Bebegimile korkacak bir durum yok bir hafta pansuman yapıyorsun zsten bır hsftaya kafar da baya toparlıyor ınsan oturabiliyorsun benimki ıkı hafta içinde duştu dikişlerim şuan hiçbir sorun yok 26 gun oldu 😇
Nur06sena Aycaaa571 İnanın hiç bilmiyorum 😀 Sormak aklıma gelmemiş. Dikiş yerim biraz kabarık dışarıdan hissediyorum yarım parmak kadar ama arka tarafa doğru(popomla vajina arasında gibi bir şey)
Nur06sena Aycaaa571 benim ilk doğumumdu o yüzden sezeryan nasıl bilmiyorum ama anlatılanlara bakarsak sezeryan daha zor bir süreç.
Elfglce Bebegimile Benm 4 dıkısm falan vardı ama orası kendını cabuk Toparlıyo dogm sonrası bı acısı falan olmadı bakımını ıyı yaptm cnku cabuk ıyılestı
Demetslt Bebegimile enfeksiyon kapmadigi sürece 2 hafta da dikişler düşüyor. Doğum yapalı 2 bucuk ay oldu