Selamün aleyküm kardeşlerim.. Birçoğumuz gebeyiz.Konu gebelikten çok ama çok farklı.. hakkınızı helal edin o yüzden.Rabbim hepimizin evlatlarını hayırlı eylesin..Sizlerden bugün yalvararak DUA istiyorum.Bircogumuz aynı zamanda anneyizde..benim annem yandı,yanıyor da başka anneler yanmasın..Rabbim’in hangimizin duasını kabul edeceği belli olmaz.Erkek kardeşim 23 yaşında.. ve 8 aydır madde kullanıyor..öğrenince farkedince kahrolduk hala da öyleyiz .Babam öldükten sonra (2 sene oldu ) iyice boşluğa düştü..Herkese de kolay anlatılacak bişey değil..Rahmetinden ümit kesmiyoruz Rabbimizin ,ama annemin gücü kalmadi bizim de öyle .Tedavi için ikna edemiyoruz.Kimseye zarar verdiği yok ama kendisinde öfke kontrolü yok,abimle çalışıyordu kavga ederek ayrıldı..başka işyerinde çalışmakta istemiyor. her açıdan çökmüş durumda.NE OLUR DUA EDİN RABBİM ALLAH DOSTALARİ İLE ARKADASLİK NASİP ETSİN.KOTU AHLAKLARİNDAN VE Arkadaşlarından arindirsin..İnanın çok ağladım bu aksam..Oda ağladı ben ağlayınca en çok kendi haline.😭😭😭 Adı Muhammed Veysel.Dua edin ne olur .. Allah razı olsun hepinizden 😔😔