Meliskam Kizlar merhaba 33 hafta hamileyim ve simdiye kadar 10kq aldim ve artik aksamlar yemek yemicem 😐 dahada kilo almak istemiyorum😁 aksamlari biraz meyva yiyicem bu kadarrr 🤭 birsey olmaz bebege dimi kizlar ?
hakikitosunpasaa Meliskam Bir şey olmaz o bir şekilde alacağı kalsiyumu alır kemiklerinizden ve dişlerinizden, demiride alır kansızlığınız olur falan. O sizi sömürerek beslenir yani yine olan size olur ama
Bb1 Meliskam bende gebelik şekeri çıktı diyeteyim o gün bugündür kilo almıyorum.3 ana öğün ve 3 ara öğün şeklinde besleniyorum. Yani hafif şeyler yiyin ama aç kalmayın yine proteinide alın biraz et isteriğiniz kadar yeşil sebzeler o şekil.aç kalmanız iyi değil
kedilianneee Meliskam yani canım akşam yemeği yememek değil de hamur işi ve ekmeği azaltarak daha sağlıklı beslenebilirsin. Bence bu şekilde bebek için de senin için de daha iyi olur diye düşünüyorum 😇 Ben de 30 haftalığım ve 10 kilo aldım ama hiç yemek yememeyi düşünmedim yeter ki bebeğim sağlıklı olsun. 🙏🏻🌸
Denizyildizii Meliskam meyvelerin çoğu yüksek şeker içerdiği için aksam yemeğinden daha fazla kilo yapacaktır.
blueberyy00 Meliskam meyvede de şeker var yani günlük yemen gereken öğünde meyve yemen sana birşey katmaz ekmeği çıkarın hamur işini çıkarın hayatınızdan porsiyonları çoğunluk salata yoğurtla tamamlayıp yiyin akşamlari bebek senin vücudundaki vitaminler aliir ama sen nerden yerine vitamin koyacaksın yemek yemezsen kahvaltını güzel yapıp öğlen hafif geçirip besleyici bir akşam yemeğiyle tamamlamalisjn bence
Teusa Normal bir dönemde bile öğün atlamayın der doktorlar. Kaldı ki hamilelikte kendinize neden böyle bir şey yapiyosunuz. Bir kase çorba, bı tabak yemekten ne olabilir ki. Yiyorsanız abur cuburlari, tatlı ve tuzlulari kesin bence.
Gizemin-minnakI @"Meliskam kusura bakmayın ama nasıl böyle düşünebiliyorsunuz ki . Kg verilir . Doktorlar 15 16 kiloya kadar almayı normal kabul ediyolar . Ki 25 kilo alan biri bişe bir kaç ay sonra eski kilosuna dikkat ederek dönüyor . Bebeğinizle gelişim geriliğine bile sebep olabilirsiniz . İnsanlar son aylarında ne yesem bebeğim kg alır diyor .
alparslanannesii1661 3 ara 3 ana öğün yapıyorum kilo bile verdim kafaniza göre hamilelikte onu yemicem su saatte kesicem meyve yicem diye diyet uygulamayın bebeginizde gelisim geriligi olsa kilodan daha mi önemli diyetisyene başvurun
Mommy90 Kilo almak istemiyorsanız hamur işi ekmek patates ve pirinci öğünlerinizden çıkartın. Et ve bol yeşillik yiyerek dengeleyebilirsiniz.akşam aşırı miktarda yenilen meyvedeki şeker miktarı karaciğerde yağlanma yapıyor diyen doktorlar var. Ayrıca meyveyi yoğurt veya kuru yemişle tüketmeniz gerekir. Kuru yemiş çiğ olmalı ve porsiyon miktarı ayarlanmalı.
okuyor Meliskam meyvede şeker var. Hafif bir sebze yemeğinden daha çok kilo ve yağ yaparm ve bazı meyveler aciktirir. Fırın sebze yanına yoğurt yiyebilirsiniz. Meyveden daha iyi akşam öğünü olarak.
marbling10 Meliskam 27. Haftadayız ben de 9 kilo aldım hiç dert etmiyorum. Yemek yememezlik yapmam bubun için