Yagmur00 Alparslaninannesii yanı bende de cok oluyordu canım ben ılac falan kullandım sonra hamıle kaldım enfeksiyon bebege zarar werıyor
Kaderyusuf Alparslaninannesii hem hamileliğe engel bide erken doğuma sebebiyet verebiliyor. Tabi bu şekilde hamile kalınmaz diye birsey yok sansınızı azaltır sadece.
Mevaninannesiii Alparslaninannesii niye hamileliğe engel olsun canm bende de çok var sıkıntı yok . Maydanoz suyu icebiliyorsan iç baya temizliyor
RabiaKose Alparslaninannesii tek iyi gelen doğal elma sirkesi ile taharet almak Dr tavsiyesiyle yaptım çok iyi geldi 1lt suya 1cay bardağı elma sirkesi koyuyorsun. Ben faydasını gördüm inşallah sende görürsün 😘
Umudayolculuk36 Yagmur00 idrar yolu enfeksiyonum varken hamile kalmışım ama halada devam ediyor sürkeli sürekli ☹️
Gulsumelif Ben 12+5 hamileyim idrarda enfeksiyon var kültürde üreme oluyor 1. Kutu antibiyotik hiç fayda etmemiş. 2. Kutu antibiyotiğe başladık onunlada geçmezse yatış yapıcaklarmış iğne tedavisi başlayacakmış. Bebeğe bulaşma ihtimali var düşük olma ihtimali var.
Gulsumelif Alparslaninannesii insallah🤲 ihmal etmeyin çoğalmasın sizinde kimisinde sürekli oluyor doğuma kadar ama değer ve şikayetler önemliymiş
Bianneadayiii Kızlar ne öneriyorsunuz enfeksiyon için bende vardı geçti sonra tekrar oldum azaldı şimdi daha baktırmadım 33. Haftamdayım idrarda iki gündür bayağı koyuluk var, doktor kontrolüm haftaya ama yine endişe ediyorum
Baharozdemir @"Hemhalahemteyze gebelki öncesinde de siklikla yaşayan biri olarak gebelik ihtimalini azaltıyor sadece sonrasında plesantaya ulaşırsa incelmesini sağlayıp suyunun gelmesiyle birlikte erken doğumà sebep oluyor ben enfeksiyon nedeniyle 19 hf doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim. Demem o ki enfeksiyon tedavini ol En aza indirdiğin zmn gebelik düşün. Sifirlanmaz çünkü hiç bir zmn
burakveannesi Alparslaninannesii benimde kucuklukten beri var gitmediğim doktor kalmadı gecmiyor eczaneleri bütün ilaclari kullanmisimdir yani 2 defa hamile kaldım yanma vs varsa urolojide sisteskopiydi galiba onu yaptirin