Hulyaaaaa75 Mehmetelikkanat ya bence belliydi cinsyeti ama doktrumn ameliyati vardi hatta yesilleri giuinmisti acele etti hic duzgun bakamadik da cok merak edyorm esimde nolcak bidahaki ay ogrenirz diyo yine gtcez yine belli olmcak diyo bnde arada kaldim 🙈
Edanurusta Mervercan 19+1 de erkeğe benziyor dedi. Dayanamadım bir hafta sonra tekrar gittim 20+1 de kesin erkek dedi ☺️
Rumeysilam 12+4 de öğrendim. Hatta ben 16 yı beklerken doktorum bi anda pat diye söyleyince şok oldum😅 ha birde çoğu hayalimi nedense kız üzerine kurmuştumkii tatliş minnoş bir oğlumun olacağını öğrenmiş bulundum dün 👼🏻❣️ Kesin gözüyle baktı doktor, erkek bebek kendini daha net belli edermiş☺️
betulunannesi 13 haftalık ogrendim. Kız olacağını 14. Hafta da memleketinde hastanede yattım o da kız dedi 16. Haftada mecburi farklı doktora gittim o da kız dedi simdi 18 haftaligim kesin kiz dediler
Aydemir İlk 11 hafta da kıza benziyor ama değişebilir çünkü çok küçük bebek demişti. 14+2 de bebeğim 15 haftaya uyumluymuş ama kesin erkek dedi bende gördüm ☺️
bgm96 Aydemir banada 12 de kemik yapisi kiza benziyor dediler 14 te erkek dendi ama emin olamiyorum yinede :)
zgeDenizKaramanAtmaca 16 haftalıkken öğrendim hatta bugün öğrendim yarım saat önce kızım oluyor Asyam geliyor 😇🐣
aysql05 Hulyaaaaa75 bende senin gibiydim canım 13. Hafta da e muayene oldum 10 gün sonra kontrol vardı bi daha girmek için sabırsızlandım eşim gitme diğer ay öğreniriz dedi ben duramadım gittim ve belli olmuştu öğrendim şükürle r olsun darısı sana 😍
Hulyaaaaa75 aysql05 yaaaa bugun 14 haftalik oldum gittim cok heyecanliydim doktorum gosterdi benm bebis secdeye durur gbi duruyodu poposunu donmustu ellerini yuzune goturup duruyodu donmedi kaldi bayramdan sonraya ogrenemedik esim hakli cikti 😂🙈