Mrv1007 Sevgibbd 16. Haftamdayım benim de sağ kalçamda ağrı var doktoruma sordum magnezyum desteğine başladık kontrole gidince sor istersen sen de 😍
1425 Sevgibbd Ağrı beni mahvetti RABBiM hepimizin yardımcısı olsun İNŞALLAH. Hastane bana 2 saat uzaklıkta ve randevuma var daha. Dile getireyim de ne ilaç iyi edecekse yazsın artık
elifinilki27 Sevgibbd Bende de aynı problem var sol tarafım belimden bacağıma kadar ağrıyor 2 tane ev taşıdım doktor fıtık olmuş olabilirsin dedi vitamin verdi geçerse bu şekilde geçebilir dedi başka hiçbirşey demedi devlete bir daha gitmicem
Mybabeela Sevgibbd benim de vardı ağrım magnezyum kalsiyum değerlerime bakıldı düşükmüş. Magnezyum başladı doktor. Kalsiyum için bol yoğurt ye dedi. Magnezyum rahatlattı beni
Pamukcukk Düne kadar benimde ağrıyordu 1 hafta çektim dayanamıyorum diye ağlayacaktım yürüyüşüm bile değişmişti bugün birşey yok çok Şükür. İnşallah geçer
Mybabeela Sevgibbd bi de ben 13 haftalıkken gittim değerlerim de düşük çıkınca ilerleyen dönemde normal değerleri olan bir gebeye göre daha erken kramp vs gibi sıkıntıların ortaya çıkar bu eksikliği gidermezsen dedi doktor.