Lilbabymom Kizlar selam. 16 gunluk bebegim var emzirirken gaz gelince cikariyor memeyi Ve almiyor geri, agzini sıkı sıkı kapatıyor.toplamda 4-5 dk emmiş oluyor. Başına gelen var mı? Ne yapabilirim? Geri nasıl verebilirim?
Esenburhan123 Lilbabymom emmeden önce bebeğinizi tamamen rahatlatın altını acın masaj vs yapın sizde kendinizi sıcak tutun. Bir de emzirme pozisyonuna dikkat edin hava yutmasın
Erez Lilbabymom Esenburhan123 Bu sekilde yapabilirsin kendine rutin olustur ayrica emerken de gaz yutuyolar onu rahatlatip agiz gazini cikardiktan sonra memeyi gene teklif et
Mom726272 Lilbabymom ayyy 😑😑 benim kızımın da 15 günlük ken başladı gazı şuan 22 günlük gündüz gene uyurken gazı olunca ıkına ıkına uyuyo gece zaten uyumuyo sancıdan 😑 eczacı dan metsil damla aldık faydası olmadı bide aguline diye Bi damla var onu denemeyi düşünüyorum oğlumda 3 aylıkken. gazı vardı ama bu kadar yormuyodu beni
Haticebt Lilbabymom gazını çıkarmadan memeyi yeniden vermeyin daha çok gazı oluyor ve huzursuzluğu artıyor..
Haticebt Mom726272 kiraz çekirdeği deneyin ben çok faydasını gördüm.. sıkıntılı olduğu zamanlarda karnına kiraz çekirdeğini ısıtıp koyarak emziriyorum
Mom726272 Haticebt öyle mi onu duydum da nerden temin edebilirim köyde oturuyoruz aslında burda bende yapabilir miyim ki
Lilbabymom Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Tazeanne0134 Sehryeseyda Haticebt @Esenburhan123 @Erez
Tazeanne0134 Lilbabymom canım canım bak burda kaç kişiye aymış eyi yazdım bende işe yaradı inşallah sizde de yarar ben 1 su bardağı sıcak suyun içine 1 tatlı kaşığı kimyonu ekleyip biraz bekliyordum zaten dibine çöküyor kimyonlar sonrada 2 çay kaşığı kadar oğluma vermek için ayırıyordum hem kendim kimyon çayı yapıp içtim hemde oğluma verdim çok şükür hem sütüm çok oldu hemde gaz sorunu yaşamadım ha bide şunu da söyleyim inan gaz yapacak şeyleri de yedim ayrıca ama öğleden sonra 15 gibi gaz yapacak şeyleri yemezdim
Haticebt Mom726272 amaç karnını ayaklarını sıcak tutup gazını kolay çıkarmasını sağlamak.. e bebekte var online alışverişte de satılıyor