mutlugebeee Glsm48 açılmam yok şükür ama benimkinin de başı aşağıda uzun zamandır o yüzden baskı hissediyordum o baskı sonucu rahim ağzı kısalmam olmuş, o yüzden sürekli yatıyorum ayakta durmamaya dikkat ediyorum
Glsm48 mutlugebeee benimde açılma yok ama sancım var, nst de çıkıyor , yarın sabah tekrar nst ye giricem bakalım ne olacak erken doğumdan da korkuyorum açıkçası , ne kadar durursa iui benim için
mutlugebeee Glsm48 evet bende korkuyorum zamanında sağlıkla gelsinler inşallah🙏🏼 Magnezyum falan kullanıyor musun peki sancıların için? Benim sancım hiç çıkmıyor hep giriyorum nst’ye ama önlem amaçlı günde 2 magnezyum kullandırıyor doktorum bir de her gün mutlaka muz ve bir soda tüket demişti öyle yapıyorum
mutlugebeee gazetecianne 24. haftadan beri 25 mm’di , en son tam 32. haftamda 22 mm’e düşmüştü. Kontrolü sıklaştırdık bakalım riskimiz devam ediyor
Glsm48 mutlugebeee günde bir magnezyum kullanıyorum onu bacak krampım için vermişti iki ay öncesinde ,
balbocegim27 Yagmurgel2020 inşallah zamanında gelir bende 35 ten beri daha dikkat ediyorum 2 cm açılmam var 38 leri görelim diye
Yagmurgel2020 balbocegim27 valla ben dikkat etmek nasıl olur bilmiyorum hala dışarı çıkıyorum araba kullanıyorum ama açılma için henüz bakılmadı ondan rahatım 🤨
Pcoslubiranne Glsm48 benim de o haftalarda baslamisti hatta doktor baslamis ama sen hissetmezsin demisti 37+1 de suyum geldi dogum yaptim.
Ballimiz Pcoslubiranne kaç kilo doğdu küveze girdi mi,bide ciğer geliştirici iğne yapmışmıydınız o zaman
Glsm48 Pcoslubiranne benimki de 37 ye kadar bekler insallah 🙏🏻 Evet nst de doğum sancısı var ama hissetmedim , dün ara ara hissettim
Sblatc Glsm48 ben henüz girmedim nst ye ama gün içinde karnım bazen çok sertleşiyo kasılıyo. Bazen kısa bazen uzun sürüyo. Bu da sancı oluyo mu acaba sizde var mı böyle bi şey
Serpiltsn Glsm48 ben günde 6 defa nidicart 2 defa Progestan kullanıyorum ama yarına kesecek hepsini 37. Haftada
Glsm48 Serpiltsn bugün nst sancılarım normal çıktı belki böyle giderse ileriki haftalarda benimkini de keser
Serpiltsn Glsm48 aynen kesebilir 37 den sonra kullanılmıyor ilac daha sanırım bebeğin dolaşım sistemini etkilediği icin
Glsm48 Serpiltsn evet aslımda tansiyon ilacıymış içinde hamilelerde kullanılmamalı yazıyor ama mecbur kullanıyoruz artık , inşallah bi yan etki yapmaz
Pelin-1 Glsm48 30.haftada duzenli sancilarim oldu 70-80lere cikan 1 gece hastanede kaldim sancilarim durduruldu sukurler olsun 32+6yiz suan bi sikayetim yok ama ben sancilarimi hissediyordum basi hissediyordum alttada meger soldaki bebegim başini rahim agzinin oraya dayamiş