Burcuakyoll Kızlar 34#1 göğüs uçlarım çok karardı sonradan açılıyor mu rengi yine birde sebebi nedir bilgisi olan varmı
TugceTekin123 Burcuakyoll ben ilk doğumunda karardı ama sonra rengini al bir süre sonra. Bunda da baya karardı ne olur bilmiyorum 33 üz bizde
_Aysgll_ Burcuakyoll 34 haftaligim benimde aşırı derecede karardı . Kız kardeşim görünce abla inek memesi gibi kararmış demişti 😂😂 ama doğumdan sonra aciliyo diye biliyorum
Mom726272 Burcuakyoll normal canım ilk gebeliğin se baya farkedersin doğumdan sonra biraz açılıyo rengi ama ne yalan söyleyeyim bekarlığında ki gibi olmuyo 2. Bebeğimi aldım kucağıma hamileliğimde gene karardı yavaştan açılıyo gibi ama pembe olmasını beklemiyorum tabi😅 bu arada koltuk altı bikini bölgesi kararması geçiyo ona seviniyorum 😍
Burcuakyoll Mom726272 evet ilk doğum demek onların kararmasında ondan bende diyorum koltuk altıma ne oluyor 😂
Xxxseliiiin Mom726272 ayyy duymak istediğim şey koltuk altım kapkara oldu alt tarafı göremiyorum zaten ne halde annem sağolsun temizliğimi yaparken söyledi kararmış diye göğüs uçlarımın hiç farkı yok zaten 😂😂😂 inşallah geçer doğumdan sonra
Valide Burcuakyoll benim güneş lekesi gibi oldu bi de Petek desenli diyorum ballı süt hazırlığı yapıyor vücudum dalga geçiyorum ama kalıcı olmasından endişelenmiyor değilim 😂😂
Dmlbrhn Burcuakyoll benim de ilk gebeligim, ve inanilmaz sekilde gogus ucu ve cevresi kapkara oldu. Ablamda da oyle olmuştu, dogumdan sonra yavas yavas eski rengine döndü. Ama tabi 3 4 yil gibi bir sure almıştı. 🤷♀️
Mom726272 Xxxseliiiin aynen bende bu sefer koltuk altı kararması fazla olmadı ama alt taraf fenaydı 😑🙈 şuan deri soyuluyo bildiğin duşta keselemekte fayda sağlıyo çabucak geçiyo bak 22 gün oldu doğum yapalı başladı bile geçmeye
Deletedmom_33 Burcuakyoll Ben 20+3 um benimde şuan simsiyah neredeyse. Doğumdan belli bir süre sonra açılıyor olması lazım yani ikizimden öyle görmüştüm