Sdtcnts Kızlar kullandığınız ve önerdiğiniz bebek arabası var mı? Ağır olmasın, katlanınca küçük olsun ve fiyatı da uygun olsun, 🙈 fiyat bandımız max 2.500 (Baston, travel farketmez)
Mujde0808 Sdtcnts baby care aldik biz ozellikle tek elle katlanabilir olsun diye aldim pratikti baya bir de pregonun cok kullanisli bir bebek arabasi vardi ama fiyat 3.5 demişti tabi :)
Selinbati Sdtcnts merhaba ben bunu aldim https://resimyukle.io/r/hhGYygb7ng kullanışlı rahat vee fiyatıda uygun güzel yanı Bi bakın isterseniz
Sevilss Sdtcnts ben kraftın ürünlerini kullanmıştım ilk oğlumda 15 yıldır park yatağıda duruyor inanın bebek arabası ile 4 çocuk büyüdü hala komşunun kirlerinde duruyor araba ama bütçeniz iyi ise daha kalitelileri var sadece tekerleklerini çift tekerlek olanları al derim onlar daha sağlam oluyor demişti ben alırken satıcı firma
Handan_65 Sdtcnts Bilmiyorum ama bizim burda bebek giyim var orda brsik beğendim 1500 du civilde baktım 800 tl aynisiydi bide şokkk oldm direk civilden alicam bnde
MelekAlyaM Sdtcnts trendyoldan aldık canım 1011 tlye dusuyor sepette bayıldım ben trendyola yazınca cıkar joell bebek arabası dıye
Burcu98 Sdtcnts baby care astra trio travel sistem baya kullanan vardı çevremde memnunlardı tek tuşla kapanıyor açılıyor 1350 tldi isterseniz bakın bi. Gayet hafif bir araba.
Burcu98 Sdtcnts Joel tavsiye etmiyorum ilk joel aldım instagramdan furkan babyden hemen yolladım defolu geldi. Sonra baby care aldım memnunum. Joeli tavsiye etmeyen doluydu satıcılar firması kapandı muhattap yok diye.
1425 Burcu98 Baby care gerçekten çok iyi yakın çevremdekilerden de duydum. Ben de inş gönlüme göre bulabilirsem 2.el olarak almayı düşünüyorum.
Handan_65 Sdtcnts Heryere tek tek bakin valla öyle bir zamandayız ki 50 tl bile fark olsa ordan alıyoruz hersey çok pahalı bide kurumsal markalardan sorun cikmaz
Burcu98 Sdtcnts astra trio travel bc40dı linkini atayım hafif tek tuşla açılıyor kapanıyor eşim yokken rahatça kendim açabileyim kapatabileyim diye baktım özellikle hafif model 1350 tldi. Baby Care Astra Trio Travel Sistem Bebek Arabası Kırmızı https://www.hepsiburada.com/baby-care-astra-trio-travel-sistem-bebek-arabasi-kirmizi-p-HBV00000J37QT?magaza=REYYAN&url_src=ios-product-detail