mavi_kus Ben henüz yaptırmadım ama yaptıran anneler gelsin mi görseller ? Ve de yaptırdığınız sayfalar ? Herkese fikir ve yardımcı olur 😘🍀
Caglaanne mavi_kus instagramda atölye rakun sayfasında yaptırdım çok beğendim bir göz atın sayfasına🥰
Yasebu mavi_kus kızımda üç yıl önce tugba kugu sayfasından yaptırdım.memnun kalmıştım.birde baya takip etmiştim en avantajlı kampanyada sipariş verdim. Panço, isimli torba 2 tane, isimli yastık hediyesi vardı . Yine orayı takip edip yaptırcam inş
Byznr281115 Ben derin baby sayfasına yaptırdım hem isimli hastane çıkışı hem bornoz seti harika yapmıslar ve ilgililer piyasaya göre uygun fiyatlı bence
AnayimBenAna_ mavi_kus fotoğraf çekiminde giydiricem odaya gelince :) evet biraz farklı olsun istedim :)
Mavi34 mavi_kus instagramda bebeqon sayfasindan yaptırdık baya kaliteli ve güzel kumasta baskısı da fiyat olarakda biraz daha uygun diğerlerinden
llFatma mavi_kus Butikbebecik insg. Sayfasında yaptırdım çok beğendim sayfasına girip bakabilirsin kuzu 11 li 180tl.