İyi günler arkadaşlar, sizlere başıma gelenleri anlatmak istiyorum ve ne yapabileceğime daie fikirler almak istiyorum.22 haftada detaylı usgde suyun azalması çıktı, eğitim araştırma hastanesine gittik orda doktor demeye dilimin varmadığı, ama tıbbın doktor dediği bir insan bebeğimi zorla almaya kalktı, bana sürekli bebeğin ölcek kordonu dolanır, bebeğin kötü, seni öldürcek, kabul etmediğinde ise bana git evde bebeğinin ölmesini bekle dedi ve hastanede 1 gece yatırdıktan sonra taburcu etti. Bebeğimin suyu sınırda fakat gelişimi 1 hafta önden gidiyor. Bende, bebeğimde, eşinde herhangi bir sıkıntı yok. Kesede kaçakta yok suyumda gelmedi, fakat neden su az olduğu bilinmiyor. Kaç doktora gittik çözüm bulamadık. Sizin işiniz Allaha kalmış diyor. 2 haftadır havuç ve armut suyu içiyorum. Başka neler yapabilirim? Ne olur benim içinde dua edin? Başına böyle durum gelen varsa, neler yaptılar ne yol izlediler yardımcı olabilir misiniz? Doktor beni çok üzdü daha hatırlamadığım bir sürü şeyler söyledi. Şuan 24.haftalığım ve bebeğim çok hareketli.