Aselebru1 Ansızın bir anda karşıma çıkan mucizem. Bir can tanesi düştü içime ve dediler ki artık bu can sana emanet.Toprağa düşen bir tohum,yeryüzüne düşen yağmur damlası gibi canıma can katan minik mucizem.Meleğimle tanıştığımız ilk anda daha biliyordum bu serüven çok uzun olacaktı. Benim gibi sabırsız, her şey hemen olup bitsin isteyen bir kişi nasıl bekleyecekti koca 40 haftanın geçmesini ve meleğim sana kavuşmak için nasıl sabredecekti ama meleğimin bana öğrettiği ilk şey SABIR’dı hem de daha fasulye kadar küçükken sabırlı ol dedi bana. Sabret ve dua et ve ben nefesimi tuttum seni hiç hissetmeden her gece iyi olman için dualar edip şükürler yolladım rabbime ve bekledim meleğim. Gün geldi kalp atışını duyduk babanla beraber ve sıra geldi seni ilk hissedeceğim gün için geri saymaya . İçimdeki kelebeğin kanat çırpınışlarını hissetmek paha biçilemez olmalıydı sanki hiç geçmedi 18 hafta ve yaklaşık 18.haftalarımda sen “ ben buradayım anneciğim” diyordun. Pıt pıt atıyordun içimde acaba minik bir tekme mi idi yoksa seyirdin mi? Ne fark eder ki o sendin kelebeğim. Tarifi mümkün olmayan bir histi bu ve evet 40 haftalık yolculuğumuzun yarısı bu şekilde tamamlanmışken kaldı geri kalan yolu tamamlamak diye ve beklenen gün gelmişti 40 hafta sürmedi bizim 39+3 de durmadı bizim sabırsız ve saat gece 12 de başlamıştı sancılarım sabah 6 ya kadar evde bekledim duş aldım sonra eşimi kaldırdım hazırdı zaten herşey çantaları aldık ve hastaneye gittik açıklığıma baktılar 4 cm di düzenli sancılarım bardı 5 dk bir sonra yatışım yapıldı saat 12 gibi suyumu patlattılar sancılar daha şiddetlendi ve baya çektim sancı ama Doğuma kadar doğumum çok kolay geçti ve 17.35 de minik kızımı kucağıma aldım okadar masumduki o kadar güzel bir duyguki allah kimseyi aratmasın allah isteyen herkese nasip etsin ben pazartesi kavuştum yavruma darısı tüm bekleyen annelere bir avazda kurtarsın inşallah 🌸🌸
Umudumm Aselebru1 ay ne güzel maşallah hayırlı olsunn gözünüz aydın. Allah analı babalı büyümesini nasip etsin inşallah 😍😍 darısı başımıza
Baysalcennet Aselebru1 hepimizin ortak duygularını mükemmel bir şekild e anlatmışsınız Allah analı babalı sağlıkla büyütün ınsallah Allah bizede göstersin
betulunannesi Ay sağlıcakla buyutun. Bende 18 haftaligim çok sabirsizim hemen olsun istiyorum daha aralık sonunda olacak Allah nasip ederse
Aselebru1 Zeynepeymen hayır aynıydı son kez bakmışlardı 3300 kg ve doğduğundada aynıydı 50 cm doğdu ☺️