Sehererol Kızlar 32 haftalık olduk bugün yalnız belim çok ağırıyo kasıklarım da aynı şekil sanki adet oldum olacam gibi karnıma bir anda bir sancı vuruyo çocuğun hareketleri iyice aşağı gitti gibi sizce normal mi benimle aynı durumu yaşayan var mı acaba
SenaHifa Sehererol artık doğum yaklaşıyor yalancı sancılar başlıyor eğer düzenli değilse normal bunlar 😊
yarenysra Sehererol bende de aynı şikayetler var dün doktor kontrolüne gittim 1 cm acilman var erken doğum olabilir dedi. Çok korkuyorum ben 35 haftalığım 😢
Yagmur00 Sehererol ben 31 deyim ama bende de aynı sıkıntılar yasadım dun bugun daha ıyyım arada bukup bırakıyor karnım cok sertlesyır
Tazeanne0134 Sehererol normal canım sol yanına yat ve dinlen geçer yalancı sancıdır o ben 28.haftadan sonra doğum yapacağım zamana kadar ara ara hep yaşadım hatta 1 günde hastanede yattım o yüzden 3 hafta önce gelmeye çalışmıştı beyefendi
Sehererol Yagmur00 Rahim ağzı yarası vardı brnim kaç kez dondurdu doktor ama malesef donması hamileliğin başından beri progestan ilacı kullandım doktorum zor açılma olabilir dedi o ağrıyı çekmene gerek yok dedi 🙁
Tazeanne0134 Sehererol yok canım o anî yaşarken öylene geliyor ama öyle değil inan bide benim idrar yolu enfeksiyonum vardı ki onunla beraber canımı alıyordu ama çok şükür hepsi geliyor valla neler neler geçiyor ben doğum yapıp eve gelince o günleri yaşarken hiç gecmicek sanıyordum
mutlugebeee Sehererol bence bi doktorunuzu arayın bu kadar ağrı normal olmayabilir, yalancı kasılmalar başlar ama böyle ağrılı olmaz diye biliyorum
gazetecianne Sehererol valla benim de öyleydi sonra yatış verdiler rahim ağzım kısalmış sancım varmış
Aminee32 Bende 32+3 um bebek çok aşağıda imiş doğum pozisyonuda almış olabildiğince yatmaya dinlenmeye çalışıyorum bakalım umarim erken gelemzz :(
Mujde0808 Sehererol bende 32+6 yim.benim de sanki adet oldum olacam agrilari var ama duzenli degil zaten duzenli olup olmamasi onemli :)