B8use Arkadaslar epilasyon cihazi olanlar kullananlar marka model yazabilirmi memnunsaniz 1 tane almam lazim benim hicbir fikrim yok hangisinin iyi olduğunu bilmiyorum. Normalde agda kullaniyorum ama daha pratik birsey gerek artik
Eceatar B8use hiç bir şekilde önermiyorum kullanma çünkü tüylerin çok kalınlaşıyor ve hemen çıkıyor sürekli uğraşmak zorunda kalırsın kuaförde ağda yaptır bence canım en etkilisi ve temizi 🤗
emine-ernur36 B8use braun silk epil 9 biraz pahalı ama gayet iyi duşta suyun altında bile çalışıyor ve acı vermiyor
sudamlasi Braun silk expert 300.000 atımlı çok güzel tabi şuan kullanamıyorum hamileyim ama hamile kalmadan önce iki seans yaptım onun bile faydasını gördüm.
Kadze Philios 350.000 atışlık makone aldm hamilelikten önce 2 3 kez kullandım tüylerim kel kel cıkıyoe smdı dofumdan snra devam edecegım devamlı ağda yapmaktansa 1000 lira taksitle alıp kullanmanızı şiddetle öneririm
B8use Kadze ben dogum yaptim 9 temmuzda bebekle zor oluyor onyuzden oneri istedim tesskkur ederim onerin icin