Mummy_2 Kizlar gun icinde karnim defalarca sertleşiyor tek tarafi taş gibi oluyor. Bunu bebek mi yapıyor yoksa kasilma mi anlayamiyorum. Ilk gebeligim. 33.haftadayiz
lentil Mummy_2 bende de sürekli oluyor bebek toplanıyormş ve doktorumun dediğine göre sırtını o kısma dayadığı için sertlik oluyormş
Mummy_2 TugceTekin123 evet bende de bi anda keskin karın agrisi oluyor bazen gaz sancısı gibi. Sağlıkla doğsunlar inşallah
DerinSu5 29 haftalık olduk dün fazla yorulduk galiba bugun hareketleri az gibime gldi ve karında sertleşme oluyo bn endiselenmiyo dglm
bahtnurr1 Mummy_2 bebek toplanıyor canım. Karnının tamamı sertleşirse ve bi sert bi yumuşak olmaya başlarsa acile gel demişti ebe bana
istanbullugelin34 bahtnurr1 eskiden bir taraf sertlesirdi benim bebekti simdi iki tarafta sertlik oluyo iki tarafada bebek dayanamayacağına göre kasılma dedikler bu oluyo sanırım
Mine321 Benim rahimin tam ortası sertleşiyor iki gündür kasılma mi oluyor bu 🥺kafayı yemek üzereyim afedersiniz kabız va gazım da var ondan olabilir mi