hakikitosunpasaa 3.trimesterda dökülüyor demişti biri benim dökülmedi . Doğumdan sonra dökülür mü ? Almadım hiç ama artık rahatsız da olmaya başladım. Siz ne yaptınız ?
deletedmom87894 hakikitosunpasaa ben 9 haftalığım baya çıktı bende epilasyonla alıyordum çok ağrıdı nedense bideha jiletle aşmayı düşünüyorum
FusunF hakikitosunpasaa herkeste cıkmış bende çıkmadı henüz inşallah çıkmaz ama dökülür diye duydum ben dökülüyormuş fakat Doğumdan sonra
Saadet2000 hakikitosunpasaa hakikitosunpasaa hayır dökülmedi bişey yapmayıda düşünmüyorum burakacam öyle cnm
hakikitosunpasaa deletedmom87894 Kız jilet vurma onlar kıl bile değil tüycük gibi , kalınlaşırsa ya sonra ?
hakikitosunpasaa FusunF Benimde o haftalarda belirli belirsizdi. Sanırım hormonlardan ilerleyen haftalarda belirginleşiyor bir de sürdüğümüz yağlar da besliyor diye duymuştum
hakikitosunpasaa Saadet2000 Bende bu kadar hafta dokunmadım daha da dokunmam sabrederim ama doğumdan sonra dökülür umarım
FusunF hakikitosunpasaa olabilir canım ama Doğumdan sonra dökülür yanı çünkü etrafımda hamile çok vardı onlardan biliyorum 😊
BuseArac hakikitosunpasaa doğumdan sonra hormonlar güzeldiği in eski haline dönüyor zaten. Ben beyaz tenli olduğum için çok kötü gözüküyordu o yüzden ağda ile aldırdım. Doğumdan sonra eski haline dönüyor zaten
Ilkmeyvem hakikitosunpasaa ben kıla tüye hiç gelemem dökülmesini bekleyemem ağdayla aldırdım zaten oradaki dökülecek olan tüylerin kıl kökleri ölecektir bu yüzden almakta bir sakınca görmedim en sevmediğim şey kıl tüy nefreet ederim 🤣
Beyzan738 hakikitosunpasaa Bende önceden de vardı agdayla hallediyodum smdi hamilelikte daha arttı zaten hala aliyorum jelli Venüs jiletle yada agdayla