Zynp53 Arkadaşlar 38+2 de ki kontrolümde doktor bebeğin boynuna Bi kere kordon dolanmış dedi. Bi sıkıntı yok dedi ama böyle bir durum da olupta normal doğum yapan var mı acaba?
Gizemgizem Zynp53 1 tur cok sorun teskil etmiyor ancak 3 4 tur riskli demektir siz yinede hareketlerini kontrol edin azalirsa hemen gidin
Almilanur Zynp53 bende 12 gün önce dogum yaptım önceki hafta kontrolümde normaldi ama dogum sırasında oldu heralde 1 tur kordon dolanarak dogmustu kuzum bi sorunumuz olmadı şükür
bebisimbenmmm Zynp53 canim bebek nefesi doğana kadar ağzından burnundan almıyor onun icin normal doguma engel değil kordondan sağlanıyor akış cok var kordon dolanarak doğan bebek ilginç geliyor bize ama gerçek 😄 sağlıcakla doğarsınız insallah
Gizemgizem [bilinmeyen] 1 turda normal doğuyor sorun olmuyor ama bazen cok dolanip hatta dugum oluyor onda direk sezeryan
Gizemgizem Zynp53 caninizi sıkmayın 1 tur olunca kendilgiinden cikariolar bazen ama dedigim gibi hareket takibini yapmayı unutmayin
Tosbagam Ben doğurdum normal ve kordonu bir tur dolanmıştı. Kontrolde yoktu ama doğum odasında beklerken dolandı sanırım.